Регистрация Вход
Каталог предприятий /

Компании Отзывы Статьи Эксперты Добавить предприятие
Что? Где?


Эксперт
Melnik_Yana 0
отзывов:6
подписчиков:0
Отзывы:
Профессиональный медико-фармацевтический колледж МАУП (Киев)
Хочу всім порадити новенький медичний коледж МАУП. Була там на дні відкритих дверей, дуже чемно мене зустріли, все розказали показали, про умови вступу поговорили. Не бачу особливих труднощів, сама цей заклад обираю і в принципі рекомендую придивитися до нього.
Футбольная арена МАУП (Киев)
Подобається, що є можливість орендувати міньку чи юніорське поле, а взимку - зал. Бачу як часто тут тренуються діти та проводять чемпіонати. Покриття чудове.
Онлайн школа Libera School (Киев)
Іванна Іванівна Воробець — улюблена вчителька моєї дитини. Вперше зустрічаємо, щоб так цікаво і доступно викладали економіку. Дякуємо вам!
Международный лицей МАУП (Киев)
Мені подобається як у ліцеї МАУП навчають дітей, відзначаю це за два роки навчання тут мого сина, а роки ж були не з простих – як не ковід, то війна. Тут вдало поєднуються офлайн і онлайн методики, освітній рівень сина зараз на достойному рівні. А ще у нього тут купа друзів та улюблені шахи, секція.
Wonder Kids (Киев)
Дякую WonderKids за допомогу у вихованні дитини. Бачу, що він багато чого навчається тут і не шкодую, що надала перевагу приватній освіті, починаючи навіть з основи основ, дитячого садочка.
Новая Диагностика (Киев)
Сдавала мазок из уретры, кто делал, знает, насколько это неприятная манипуляция и что сто раз мыслями собраться надо, прежде чем решиться. В Новой Диагностике процедуру мне провели на высшем уровне, не скажу, что совершенно без дискомфорта, но гораздо лучше, чем со мной это случалось ранее.
Я читаю:
Меня читают:
Жду отзыв:
Реклама