Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Запоріжжі / ТОВ "ФАЄР ФРОСТ"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ТОВ "ФАЄР ФРОСТ"

ТОВ "ФАЄР ФРОСТ" Бульвар гвардійський 24, Запоріжжя, Запорізька область.

+380671049914
ТОВ "ФАЄР ФРОСТ" 35 6 0.
ТОВ «Фаєр Фрост» є спеціалізованою професійною компанією, основними напрямами діяльності якої є: проектування, постачання, установка і монтаж холодильного обладнання, монтаж технологічного обладнання, сервісне технічне обслуговування холодильного обладнання для підприємств торгівлі, громадського харчування, а так само для підприємств переробної промисловості та складського зберігання.
Ми пропонуємо широкий асортимент промислового, торгового і побутового холодильного обладнання, запасних частин та комплектуючих, а також сервісного інструменту, мідних труб, фітингів і термоізоляції, холодоагентів і масел.
Ми надамо Вам кваліфіковану допомогу в підборі холодильного обладнання у відповідності з Вашими вимогами, технічними умовами експлуатації та фінансовими можливостями.
Також ми запропонуємо фахівців для монтажу і пусконалагоджувальних робіт холодильного обладнання, його сервісного обслуговування.
Стратегія нашої роботи спрямована на те, щоб запропонувати Вашій увазі надійну і якісну продукцію за найкращими цінами, забезпечити швидкі терміни поставки.
На придбану у нас продукцію надається гарантія.
Для постійних клієнтів, оптових покупців діє гнучка система знижок.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама