Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Вінниці / Аладдин

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


організації дитячих свят «Aladdin»подарує безжурне свято будь-якій дитині. Тут море неймовірного сміху разом з веселими-аніматорами.
Які ми організовуємо свята?Дитячі дні народження та ранки, дорослі дні народження, святкування Нового року, тематичні вечірки, ювілеї, корпоративи та дні народження фірм, ведення весіль та випускних вечорів садочок/школа, квести, промоушен-акції, урочисті відкриття магазинів/офісів. І навіть оригінальні освідчення у кохані чи побачення. Більший акцент робимо саме на дитячі свята. Ваш малюк може обрати серед найпопулярніших типів святкувань. Працюємо у м. Вінниця та Вінницькій області.
Що організація «Аладдін» зробить для Вас?
Обов’язково враховуємо захоплення дитини, вік, побажання батьків, а також місце проведення свята. Ваш малюк та його друзі ніби перенесуться у чарівний світ хорошого гумору;
Аніматори у цікавих костюмах (більше 50 костюмів)
• Цікаві форми проведення свята: шоу мильних бульбашок (десятки бульбашок різних кольорів, розмірів та форм, які кружляють довкола - можуть стати чудовою прикрасою для будь-якого свята), аквагрим, паперове шоу (вир кількох тисяч паперових стрічок, що розлітаються в повітрі та вкривають собою танцпол і гостей, створюючи неймовірну атмосферу та видовище), караоке-вечірка (один з найкращих способів активно та незабутньо відсвяткувати дитячий день народження), поролонове шоу, піжамна вечірка, малювання світлом,міми,квест, хімічне шоу, дитяча дискотека (святкова дискотека, на якій в гості до діток можуть прийти казкові персонажі з подарунками та цікавими конкурсами);
• Проводимо майстер-класи: орігамі, бісероплетіння, аплікації, вироби з пластиліну, твістинг (вироби з повітряна кульок, різноманітні фігурки, собачки, мечі, квіти і т.д), пісочна анімація (особливий вид мистецтва, що включає в себе гру світла, музики та піску. Дозволяє розвинути фантазію та розкрити внутрішній світ дитини).
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама