Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Ужгороді / PHANTOM

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Нічний клуб «Фантом» був відкритий навесні 2008 року. Його інтер'єр зроблений в стилі Америки 20-40-х років, коли балом правили гангстери і мафія.
Перенесіться в Америку 20-40-х років ХХ століття, в епоху романтиків і авантюризму, дивного джазу, степу і контрабандного віскі, підпільного шику і Великої Депресії.
У клубі 150 посадочних місць, є VIP кабінет на другому поверсі, де можна пограти і "ділові" ігри, провести "азартні" переговори без прослуховувань і багато іншого.
Також до послуг відвідувачів ретро-автомобілі, які працюють, як таксі (FORD V-8, 1938 year output).
У закладі панує італійська кухня, страви якої можна продегустувати, великий вибір коктейлів і можливість замовлення чогось "не з меню".
Протягом кожного вечора у нас проходить захоплююча шоу-програма зірок з України та Європи, танцювальна програма, що складається з музичних хітів 80-90-х років, а також, еротичні шоу. Цільова аудиторія нашого закладу варіюється від 25 років і старше.
Також можлива оренда приміщення клубу для проведення перзентації, корпоративних вечорів, концертних програм, і тд і тп.
Ми працюємо: четвер і неділю - як ресторан, з 21.00, а в п'ятницю і суботу - як клуб, з 21.00 У нас Ви знайдете все те, чого душа бажала в епоху романтиків і авантюризму!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама