Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Східниці / Три сини і донька

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Три сини і донька

Три сини і донька вул. Зарічна, 3 Б, Східниця, Львівська область.
+38 (248) 4-83-76, 4-83-71 (круглосуточно)
Три сини і донька 19 6 0.
Однією з головних складових здорового способу життя є здорове, правильне харчування. Медичний персонал спільно з шеф-кухарем готельного комплексу ТРИ СИНИ складають, меню грунтуючись на принципах здорового і дієтичного харчування. Складається декілька варіантів меню і кожен відпочивальник має можливість вибрати раціон і режим харчування індивідуально.

Під час сніданку крім зробленого Вами замовлення з меню, надається широкий вибір кондитерських виробів і всілякої випічки, а також мюслі з молоком. Чай, кава Ви зможете випити як на сніданок, обід так і на вечерю.

Здорове харчування це харчування, яке забезпечує організм всіма необхідними йому речовинами і енергією, не забруднює його і не сприяє виникненню і розвитку хвороб.

Сніданок: з 8-00 по 9-30

Обід: з 14-00 по 16-00

Вечеря: з 18-00 по 19-30

Якщо ви захочете організувати корпоративну вечірку, відзначити день народження або весілля то у вашому розпорядженні VIP зал на 26 посадочних місць.

З 11-00 до ваших послуг бар, де в затишній, дружній атмосфері ви можете провести приємно час з друзями, колегами або з коханою людиною.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама