Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Святогірську / Мотузковий парк Стрекоза

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Мотузковий парк Стрекоза

Мотузковий парк Стрекоза Курортна, 1, Святогірськ, Донецька область.

+380503463238
Мотузковий парк Стрекоза 22 6 0.
Мотузковий парк Стрекоза знаходиться в місті Святогорську на території природного національного парку "Святі гори". З кожним роком парк розвивається, щоб радувати відвідувачів. Зараз у нас можна знайти розваги для кожного!
На території Мотузкового парку є 5 трас різної складності, 12-ти метровий скеледром, дитячі атракціони, 3-х рівневий лабіринт, стрільбу з лука, кафе, а також прокат байдарок і велосипедів.

Малюки можуть відвідати різні атракціони від батута до дитячої рибалочку. Але все від самих маленьких до найбільших звичайно ж хочуть перевірити свої сили і витривалість, пройшовши мотузяну трасу або скалодром. Для тих, хто не звик до висоти можна зіграти в аерохокей або постріляти з лука. На території парку також є великий багаторівневий лабіринт, де влітку проводяться справжні водяні баталії. А щоб підкріпитися - кафе "Звук" пропонує безліч страв і морозиво власного виробництва.
Бабка також стає платформою проведення заходів. Можна організовувати дні народження, квести, корпоративи, орендувати альтанку або намет.
У зимову пору року починається сезон лиж і прекрасного морозного повітря в сосновому лісі.
Ціни на розваги в мотузковому парку від 30 до 200 грн. Ціна оренди байдарок від 750 до 1000 грн в день. Оренда альтанок від 100 до 200 грн в день.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама