Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Стрию / Стрийська філія Іінституту підприємництва та перспективних технологій при Національному університеті ”львівська політехніка”

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Стрийська філія Іінституту підприємництва та перспективних технологій при Національному університеті ”львівська політехніка”

Стрийська філія Іінституту підприємництва та перспективних технологій при Національному університеті ”львівська політехніка” вул.Січових Стрільців, 12в, Стрий, Львівська область.

(245) 5-82-09, 4-02-48
Стрийська філія Іінституту підприємництва та перспективних технологій при Національному університеті ”львівська політехніка” 25 6 0.
Інститут підприємництва та перспективних технологій з учбовим корпусом у м. Львові та філіями у Стрию і Дрогобичі було створен з метою підготовки фахівців у галузях інвестиційної діяльності, міжнародних економічних зв'язків, формування ефективних підприємницьких структур та інформаційного забезпечення фінансово-господарської діяльності, здатних створювати та впроваджувати прогресивні технології в 1998 році

На базі Стрийської філії знаходяться 14 учбових аудиторій, що включають в себе 2 комп'ютерні класи, 1 спеціалізований клас англійської мови.

Їдальня, що знаходиться на першому поверсі, є дуже зручною для користування та оригінально оздобленою.

комп'ютерні класи Стрийської філії Інституту підприємництва та перспективних технологій оснащені з сучасним технічним та програмним забезпеченням. Студенти мають можливість працювати в мережі Інтернет та оволодіти основами програмування та знаннями будови комп'ютера з допомогою кваліфікованих виклдачів..

Окрему увагу варто приділити бібліотеці в якій зібрано велику кількість книг, методичок та інших матеріалів. При бібліотеці постійно працює читальний зал.
СПЕЦІАЛЬНОСТІ

Інститут здійснює підготовку за такими

напрямками:

- Міжнародна економіка
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама