Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Сімферополі / ВАТ "Ісі-Крим"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ВАТ "Ісі-Крим"

ВАТ "Ісі-Крим" вул. Кубанська, 12, Сімферополь, Крим.

+7 978 07-232-36
ВАТ "Ісі-Крим" 23 6 1.
Ремонт пральних машин Сімферополь
Ремонт пральних машин в Сімферополі - це послуга, яку надає наше підприємство для населення і підприємств рекреаційного комплексу в Криму, а саме в містах: Алушта, Ялта, Севастополь, Євпаторія і Феодосія. Ми здійснюємо як якісний ремонт пральних вдома, так і можемо відновити вашу пральну машину у нас на підприємстві.
Найчастіше у наших майстрів з собою запчастини для пральних машин, наприклад, підшипники для пральних машин, але також бувають випадки, коли необхідно замовити якусь рідкісну запасну або видаткову частину. Але і це не проблема для нас, так як ми працюємо з перевіреними постачальниками запчастин вже протягом декількох років і користуємося їх довірою, а також отримуємо замовлені деталі в найкоротші терміни. Ми можемо швидко провести ремонт підшипника, заміну підшипників, ремонт барабана або ремонт механічного управління пральної машини в Сімферополі.
Просто зателефонуйте за вказаними телефонними номерами, і наш майстер по пральним приїде до на вашу адресу, проведе безболісну діагностику, визначить проблему і усуне неполадки. Ми робимо ремонт пральних машин Самсунг (Samsung), Зануссі (Zanussi), Елджі (LG), Індезіт (Indesit), Вирпул (Whirlpool), Ханса (Hansa), Ардо (Ardo), Арістон (Ariston).
Що стосується наших цін, то ми надаємо ремонт пральних машин в Сімферополі на дому досить недорого і за цілком прийнятними антикризовими цінами. До речі і відгуки від наших клієнтів про нашу компанію - ТОВ «ЕСИ», - тільки позитивні, і, навіть якщо ви не зовсім задоволені якістю нашої роботи, ми готові зробити все, щоб у вас залишилося тільки приємне враження від співпраці з нашим сервісним підприємством.
Додатково: ми зробимо ремонт пральних машин з вертикальної і горизонтальної завантаженням однаково добре. Крім «стиралок», ми проводимо ремонт іншої побутової техніки в Сімферополі: наприклад, ремонт посудомийних машин. Ви можете знайти посилання на наш сайт за запитом «ремонт пральних машин Сімферополь на дому» або «майстер пральних машин в Сімферополі».
ТОВ «ЕСИ» - оперативний і високоякісний ремонт пральних машин в Сімферополі і доступні ціни.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама