Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Рівному / VisaPro

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


VisaPro

VisaPro , Рівне, Рівненська область.

+380684088766
VisaPro 15 6 0.
Visa Pro - робота в Польщі вакансії від роботодавців

Кадрове агентство «Віза Про» допоможе відшукати вакансію за кордоном в одній з порядних компаній. Ми можемо гарантувати абсолютно легальне працевлаштування в Польщі та стабільну заробітну плату. Ми беремо на себе оформлення запрошень від роботодавців та інших документів, за вами залишається тільки визначитися з вибором однієї з вакансій.

Ми можемо запропонувати великий діапазон вакансій від роботодавців з Польщі. Допоможемо підібрати чудову роботу для сімейних пар, для жінок, для дівчат, для чоловіків, для учнів внз. Діяльність може бути сезонної: на літо, на зиму, на осінній час, на весну. Якщо ви бажаєте підробити, сезонна робота буде для вас оптимальним варіантом. У разі якщо робота вам сподобається, можна продовжити термін дії трудового договору, і, відповідно, робочої візи. У цьому вам допоможуть представники нашої компанії.

Вам повинно бути цікаво, які посади пропонують польські роботодавці. Їх діапазон різноманітний. Особливо популярні посади: в теплицях, прибирання, на будівництві, на будівництві, в готелі.

Для того, щоб отримати вартісну роботу, не потрібно знати польська або англійська мова. Серед посад від роботодавців з Польщі ви можете відшукати безліч місць, куди запрошуються робітники без знання мови. Більш оплачуваними, однак і важкими є посади, де слід знати мову.

Топ вакансій, які є найбільш популярними серед роботодавців: швачка, зварювальник, швачка, водій, няня.

Отже, якщо вам цікаво дізнатися про одну з посад, запрошуємо в нашу агенцію для ознайомлення з повним асортиментом умов трудового контракту та його наступного підписання. Крім того допоможемо зі збором всіх потрібних документів, щоб отримати робочу візу і вдало виїхати на роботу.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама