Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Рівному / MojaEdukacja

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


MojaEdukacja

MojaEdukacja вул. Кавказька 9, офіс 104 Б, Рівне, Рівненська область.

+380967021767
MojaEdukacja 19 6 0.
MOJA EDUKACJA - освіту в Польщі в 500 польських вузах

«MOJA EDUKACJA» - це міжнародна програма польської компанії в галузі освіти International Education Support Center (IESC, Краків, Польща), який покликаний дати кращі шанси для молоді з України, Білорусії, Росії знайти своє гарне місце в передових польських ВУЗах.

З нашим проектом Ви можете отримати першокласну освіту в Польщі та вступити до будь-якого університету Польщі - понад 500 університетів для українців, росіян та інших. Завдання нашого проекту - це швидке пряме вступ до вищих навчальний заклад Польщі. Ми диспонуємо організовані за вісім років зусиль бездоганні зв'язку і ми бачимо всі тонкощі при вступі до найпрестижніші ВНЗ. За ці роки було отримано найвищий кваліфікований досвід, завдяки чому наша команда знає всі сторони процесу і здатна забезпечити кожному студенту індивідуальний шлях для налагодження його життя за кордоном, отримання сучасних знань і диплома європейського зразка, подальшого працевлаштування. Здобути освіту в Польщі можна як в державних, так і приватних ВНЗ.

Ось плюси, з якою метою варто вибирати «MOJA EDUKACJA» в якості свого помічника для оформлення в університет Польщі:

Проект «MOJA EDUKACJA» має колосальний досвід і команду професіоналів з Польщі та України.

Ми - офіційно зареєстрована в Польщі компанія, яка має представництво в Україні.

Ми - офіційний представник ряду приватних і державних ВНЗ Польщі. Серед університетів з якими Ми співпрацюємо: Університет Лазарського (ULz), Університет Сівітас (Civitas), Вища Школа Інформатики та Мистецтв (WSIU), Вища Школа Економіки і Інновацій (WSEI), Лодзинская Політехніка (P & amp; # 321;).

Докладний список наших ВНЗ Польщі - партнерів (500 ВНЗ - 5000 напрямків і понад 11000 спеціальностей на вибір), в яких надається найкраще навчання в Польщі, ви можете побачити на нашому сайті.

Не потрібно здавати ЗНО і вступні іспити.

Ми пропонуємо дистанційне супровід всіх учасників протягом всього строку навчання в Польщі.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама