Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Полтаві / Томатіс - терапія

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Томатіс - терапія

Томатіс - терапія Нечуй-Левицького, 24, Полтава, Полтавська область.

+380663815955
Томатіс - терапія 25 6 0.
Метод Томатиса — це система слухових тренувань. Мета методу полягає в тому, щоб поліпшити здатність мозку сприймати і переробляти інформацію, яка сприймається на слух.

Можна мати прекрасний слух, але при цьому погано сприймати інформацію. Звукове повідомлення правильно розпізнається, але неправильно сприймається й обробляється. Щоб захистити себе, мозок створює бар'єри, що може призвести до розвитку різних розладів.
В середині минулого століття Альфред Томатіс, відомий у світі медицини отоларинголог і винахідник, який розробив і довів, що правильно поставлений процес слухання у людини позитивно впливає на його якість життя. Знання про взаємодію слухового сприйняття і голоси стали основою розробки методу Томатіс.Томатіс терапія допомогла багатьом дітям з проблемами аутизму, синдрому Дауна, гіперактивності, концентрації уваги, затримки мовного розвитку, синдрому дефіциту уваги, затримки моторного розвитку, нервовими тиками і т. д. За пів століття існування методики, велика кількість відомих музикантів, акторів, політиків, бізнесменів отримали допомогу в лікуванні хронічної втоми, лікуванні депресії, неврозів, лікуванні заїкання. Отримали можливість швидше вивчити іноземні мови, поліпшити свій творчий потенціал. Крім того, є безліч позитивних відгуків від пацієнтів Томатіс про поліпшення емоційного стану після терапії Томатіс. Після курсів терапії, пацієнти отримували впевненість у собі, душевну гармонію, ясність мислення, пропадало необгрунтоване почуття втоми, збільшувалася працездатність. Безліч клінічних випробувань доводять, що Томатіс метод ефективно працює і показує високі результати. Його популярність підтверджується відкриттям центрів по всьому світу і вже більше року метод Томатіс є в Полтаві.
Метод Томатіс застосовується в наступних випадках
Корекція хвороб:
аутизм
синдром Дауна
енурез
дислексія
заїкання
гіперактивність
синдром дефіциту уваги
затримка мовного розвитку
затримка моторного розвитку
порушення координації руху
нервові тики
Адаптація в соціальному середовищі:
невпевненість у собі
сором'язливість
відсутність друзів
дратівливість
небажання вчитися/працювати
Збільшення життєвої енергії:
втома в кінці дня
депресії
неврози
апатії
вагітність
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама