Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Павлограді / КП"ПМПД" ДОР

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


КП"ПМПД" ДОР

КП"ПМПД" ДОР вул. Ганни Світличної, 59, Павлоград, Дніпропетровська область.

+380953626939
КП"ПМПД" ДОР 14 6 0.
Проведення профілактичної дератизації, дезінсекції, дезінфекції
Дезінсекція

Фахівці-дезинсекторы проведуть повний комплекс робіт щодо знищення комах: молі, тарганів, бліх, вошей, кліщів, клопів, комарів, мурах, мух, ос, колорадського жука.

На відкритих або закритих територіях, будинках, квартирах, офісах, магазинах, складах, ресторанах, дачах, приватних будинках, лікувальних та навчальних закладах, інших категоріях об'єктів приватної та державної власності.


Дезінфекція

Фахівці-дезінфектори проведуть для Вас повний комплекс робіт пов'язаних із знищення мікробів, вірусів, грибків на постільні речі, предмети домашнього вжитку, хутряних виробах в килимах і килимових виробах.

Проведуть обробку приміщень після перебування в них інфекційних хворих і після померлих. Дезінфекцію транспорту, транспортної авіації, залізничних вагонів, води в ємностях і колодязях, туалетів.


Дератизація

Фахівці-дератизаторы проведуть для Вас повний комплекс робіт щодо знищення гризунів: щурів, мишей, кротів, капустянки.

На відкритих або закритих територіях, об'єктах усіх форм власності: медичних, навчальних, державних установах, продовольчих і непродовольчих магазинах і складах, об'єктах приватної нерухомості: дачах, котеджах, приватних будинках.


Дератизація - боротьба з гризунами (щурами, мишами). Знищення гризунів на виробничих площах, в адміністративних будівлях, житловому секторі, дитячих і лікувальних установах, харчових об'єктах тощо
Дезінсекція - боротьба з комахами (тарганами, блохами, клопами, осами, мурахами, комарами і т. д. ).
Дезінфекція - боротьба з мікроорганізмами.

Людина перебуває в оточенні різних предметів, які засіяні різними збудниками і які можуть стати факторами передачі інфекції. Потрібно пам'ятати, що предмети з різних матеріалів зараження мікроорганізмами неоднаково: в одних заразне початок на поверхні, в інших, як наприклад, у продуктах - всередині.

Основним методом впливу на факторами передачі інфекції є різні методи і види дезінфекції. Наші препарати сертифіковані, безпечні та не завдають шкоди здоров'ю людей і домашніх тварин. Всі роботи по дезінфекції, дезінсекції та дератизації здійснюються в будь-який зручний для Вас час.Роботи проводяться виключно дозволеними до застосування в Україні препаратами з застосуванням високоефективного аерозольного обладнання.

Загальна вартість робіт залежить від типу приміщення ( офісне, підвальне, харчоблок ) кратності обробок та загальної оброблюваної площі, а також типу договору ( разовий, річний).
Роботи проводяться в зручний для замовника час.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама