Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Одесі / ТОВ Академія Натхнення

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ТОВ Академія Натхнення

ТОВ Академія Натхнення вул. Ніжинська 77/79, Одеса, Одеська область.

+380977119913
ТОВ Академія Натхнення 23 6 0.
Жінка символізує досконалу творчу енергію, вона наповнює м'якою силою все, до чого торкається. У багатьох практиках вона є вселенським потенціалом, надихаючим чоловіка на підкорення нових висот. Головним проявом багатогранного жіночого начала є її сексуальність, тут знаходиться джерело її чуттєвості.
Сексуальність не залежить від зовнішності, макіяжу, туфель зі шпильками або брендового одягу. Це невловимий флер, який чоловіки відчувають на підсвідомому рівні. Це блиск в очах, що вабить хода, розкутість рухів і граціозний вигин спини. Природа заклала все це в кожній представниці прекрасної статі, але у всіх ці важливі якості проявляються в різному ступені. Приклавши деякі зусилля, будь-яка з нас може розбудити в собі приховану сексуальність, стати чарівною і привабливою.
Академія Натхнення зробить ваше життя яскравим і насиченим, поверне в неї гармонію сексуальних відносин. Ми чекаємо жінок, які:
- знаходяться на шляху самовдосконалення;
- хочуть транслювати оточуючим чарівність і привабливість;
- не можуть відключити «голову» і надмірно контролюють своє життя;
- відчувають що сварки і нерозуміння «роз'їдають» відносини.
Академії Натхнення - розкриваємо жіночий потенціал
Жіночі тренінги створені для тих, хто хоче любити і бути коханою. Розкриваючи свій сексуальний потенціал, жінка вчиться глибше розуміти свої реакції і потреби. У підсумку життя стає більш гармонійним, йдуть страхи, з'являється почуття легкості і свободи.
В ході занять ми працюємо з фізичним, ментальним і духовним здоров'ям жінки. У нашому арсеналі стародавні даоські практики і досвід кращих сексологів. З їх допомогою ви виявите нові грані власного тіла, «копнете в себе» і зможете пробудити справжню Жінку в собі.
Наша чуттєвість безпосередньо пов'язана зі станом здоров'я і емоційним станом. І, якщо гормональні дисфункції можна усунути, пройшовши курс терапії, то над емоціями і установками необхідно ретельно працювати. Тому в рамках наших занять ви будете регулярно спілкуватися з досвідченим психологом Одеси.
Наші тренінги прокачають вашу сексуальність і навчать не просто надягати маску, а стати сексуальної по суті. Якщо ви хочете привертати увагу чоловіків і робити їх беззбройними, ми допоможемо вам переключитися на образ чуттєвості!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама