Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Одесі / Компанія Nomax

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Компанія Nomax

Компанія Nomax пр-т Ак. Глушко 13/1 кв. 25, Одеса, Одеська область.

+380933373825
Компанія Nomax 15 6 1.
Грунтуючись на розмір вашого бізнесу, географічної орієнтованості, асортименті продукції та інших факторах, ми запропонуємо вам один з видів веб-сайтів, який найкращим чином відповість вашим потребам.
Сайт візитка - це ідеальне рішення для малого бізнесу. Це онлайн візитна картка з усією необхідною інформацією про ваші послуги. Він так само може мати вбудовану контактну форму, щоб клієнти могли легко зв'язатися з вами для отримання додаткової інформації або залишити запит, не залишаючи ваш сайт.
Landing page або лише однієї сторінки веб-сайт - кращий засіб для максимального спрощення шляху клієнтів до їх і вашої мети - купівлі вашого продукту або послуги. У короткій і чіткій формі, утворять єдиний сайт з високим коефіцієнтом конверсії покаже потенційному клієнту цінність вашого продукту і дозволить зробити моментальну покупку.
Інтернет-магазин є найпотужнішим інструментом для стимулювання продажів і залучення нових клієнтів. Це повнофункціональний магазин, в який можуть бути інтегровані продукти C1 для автоматизації робочого процесу і формування клієнтської бази даних для прямої реклами.
Корпоративний сайт є прекрасним рішенням для середнього та великого бізнесу. Це багатосторінковий веб-ресурс з унікальним корпоративним дизайном, зручним інтерфейсом і широкими можливостями програмування. Такий сайт, це інформаційний і управлінський ресурс, який дозволяє не тільки залучати клієнтів, але і завантажувати великі інформаційні бази даних для ваших співробітників в інших філіях.
Крім перерахованих типів веб-сайтів, ми також працюємо над ексклюзивними рішеннями, такими як персональні блоги, новинні портали та інші нестандартні веб-проекти. Ми підходимо до кожного нового проекту зі свіжим і неупередженим поглядом.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама