Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Одесі / Лица Потолка

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Лица Потолка

Лица Потолка ринок "Південний", пав.№4, Одеса, Одеська область.

+38(048)7994021, +380964287444, +380636464382
Лица Потолка 17 6 0.
Компанія «Особи Стелі» стрімко розвиваюча команда фахівців ремонтного справи будь-якої складності. Ви, напевно, вже здогадуєтеся, виходячи з назви нашої фірми, які ми проводимо в приміщеннях. Так, саме стелі стали першим направляємо нашої діяльності. Так як ми твердо впевнені, що це та частина приміщення, від якої плануються всі ремонтні роботи.

Натяжні стелі в Одесі – це основна сфера діяльності нашої компанії. Підбірка виду і кольору натяжної стелі це одне з найскладніших завдань для клієнта. Ми не стоїмо на місці, навчаємося новим технологіям та інструментам, тому наші клієнти завжди в курсі всіх новинок. Якість наших стель настільки висока, що ви не скористаєтеся послугами гарантії. Так, ми надаємо гарантію!

Ціни на натяжні стелі

Тканинні, глянсові, матові, сатинові, багатоярусні, стелі з підсвічуванням або зоряним небом та ін.? Ціну на натяжні стелі в Одесі та більш детальну інформацію Ви зможете дізнатись на сайті або за телефоном у наших консультантів. Також компанія «Особи Стелі» постійно радує акціями на натяжні стелі, постійним клієнтам знижки до 10%.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама