Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Мелітополі / Агро Склад Мелітополь

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Агро Склад Мелітополь

Агро Склад Мелітополь Лесі Українки, 103, Мелітополь, Запорізька область.

+380932733323, +380676124168
Агро Склад Мелітополь 17 6 0.
Агро Склад Мелітополь по вул. Лесі Українки, 103
широкий спектр продукції для сільського господарства засоби захисту рослин, насіння, добрива для аграріїв Запорізької Дніпровського Херсонського регіонів.
Ми співпрацюємо з основними світовими та вітчизняними виробниками та імпортерами посівного матеріалу насіння, засобів захисту рослин, добрив: Жива (JIVA), Сингента (Syngenta), БАСФ (BASF), Саммі-Агро Україна (Summi Agro Ukraine), Альфа Смарт Агро (Alfa Smart Agro), Адама (Adama), Аріста (Arysta), Нуфарм (Nufarm), Август (Avgust), Байєр (Bayer), Кеминова (Cheminova), Фадер (Fader), Укравіт (Ukravit), Дюпон (DuPont), Монсанто (Monsanto), Нертус (Nertus), Хімагромаркетинг, Украгропротект, Агрохтехнологіі; і завжди допоможемо підібрати необхідну Вам продукцію сертифікованого якості за доступною ціною.
Особливу увагу рекомендуємо звернути на Добрива ЖИВА Jiva, турецького виробника, які спеціально розроблялися для Агро умов Сходу і Півдня України
Якщо Вам потрібно терміново і недорого придбати засоби захисту рослин (ЗЗР) гербіциди, фунгіциди, інсектициди, прилипачі протруйники, десиканти, мікродобрива, мінеральні добрива, посівний матеріал, насіння соняшнику, ріпаку, кукурудзи, зернових, пшениці від надійного постачальника економте свій час і кошти . Все це Ви можете купити прямо зараз і зовсім поруч в Агро Склад Мелітополь за адресою вул. Лесі Українки, 103 - постійна наявність на Складі найбільш затребуваних позицій!
Агро Склад поруч - це найбільш зручний, швидкий і економічний спосіб забезпечити своє господарство якісним насінням, засобами захисту рослин, добривами.
Працюємо з аграріями Дніпровської, Запорізької та Херсонської областей. Як з Приватними особами, так і з Підприємцями і Підприємствами всіх форм власності (ФОП, ТОВ)
Запрошуємо до взаємовигідної співпраці як великі Агро Господарства, так і приватних Фермерів, а також Магазини та Торгові точки по Агро тематиці
Відвантаження як зі складу Самовивозом, так і Доставка Покупцеві за місцем при оптових поставках.
Ціна за рахунок прямих поставок у нас одна з найнижчих в Україні. А при оптових (опт) і великих комплексних закупівлях - додаткові знижки. Для всіх у нас - гнучка система і форма оплати, а для великих агрогосподарств пропонуються Особливі умови. Тут раді Вам і завжди допоможуть визначитися з вибором і покупкою потрібного посівного матеріалу і правильно підібрати найбільш підходящі Препарати агрохімії для Вашої агрокультури.
Багаторічний успішний досвід роботи
бездоганна репутація
Тільки індивідуальний підхід
повна конфіденційність
Відповідальність і Професіоналізм
З НАМИ ЛЕГКО І НАДІЙНО
Ми працюємо як з великими Агро Виробниками так і з приватними Фермерами, а також Магазинами по тематиці Дім, сад, город
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама