Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Маріуполі / ТРЦ «ПортCity»

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ТРЦ «ПортCity»

ТРЦ «ПортCity» Володарське шосе, 2, Маріуполь, Донецька область.
(0629) 41 91 41
ТРЦ «ПортCity» 39 6 0.
Торгово-розважальний комплекс «Порт City» спроектований в сучасному, витонченому і зручному стилі з використанням, в основному, денного світла.

ТРЦ «Порт City» розташований на двох рівнях, наземним паркінгами та "зелену вулицю".

Торгова галерея вміщує гіпермаркет «Там Там», супермаркет побутової техніки та понад 200 магазинів провідних світових брендів. Відпочити від шопінгу і перекусити відвідувачі можуть в одному з 15 закладів харчування, вибравши за смаком: кафе, ресторан або фаст-фуд. Крім цього, в ТРЦ можна знайти ательє, салони краси, фотостудію, відділення банку, салони зв'язку і багато іншого.

Ексклюзивом ТРЦ «Порт City» є розважальні зони.

1. Мультиплекс - 2160 м. кв.

«Мультиплекс» - чотиризальний кінотеатр, оснащений сучасним цифровим обладнанням з системою стереопоказа фільмів. Для максимальної зручності глядачів зона кінотеатру буде лобі кинобар, де відвідувачі зможуть провести час в очікуванні фільмів. «Мультиплексу» - це понад 600 глядацьких місць, 100 з яких - VIP-класу, це 30 кіносеансів в день, це 16 годин роботи щодня на радість кіноманам.

2. Боулінг-клуб - 2100 кв. м.

Сучасний боулінг-клуб на 16 доріжок з розширеним спектром додаткових послуг: більярд, банкетний зал. Завдяки сучасній концепції клубу і професійному зонуванню приміщення кожен відвідувач боулінг-клубу зможе цікаво і комфортно провести час. боулінг-клубу - це 16 доріжок, 3 більярдних столів, банкетний зал.

3. Дитячий розважальний центр - 3260 м. кв.

«Фунтура» - тематичний дитячий розважальний центр, наповнений лабіринтами, іграми і всілякими забавами, які розраховані не тільки на те, щоб розважати дітей, але і вчити. Вікова категорія дітей - від 3 до 12 років.

Торговельно-розважальний центр «Порт City» - це сучасний, створений за європейськими стандартами, торгово-розважальний центр з урахуванням культурних, локальних особливостей і цінностей у поєднанні з власною унікальністю.

Це місце зустрічей, місце покупок, розваг, спілкування, відпочинку і роботи.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама