Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Кременчуці / Жовтий Аероплан

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Жовтий Аероплан

Жовтий Аероплан вул. Небесної Сотні, 53, Кременчук, Полтавська область.

+380974336818, +380675476784
Жовтий Аероплан 20 6 0.
Дизайн інтер'єру

Дизайн інтер'єру повинен бути таким же унікальний, як унікальна кожна людина. Фахівці дизайн-студії салону «Жовтий аероплан» завжди дотримуються цього принципу в своїй роботі. Ми впевнені, що до будь-якого існуючого питання потрібно підходити нестандартно, по-новому. У цьому випадку клієнт залишиться задоволений виконаною роботою і реалізованим проектом, буде переступати поріг свого дому зі словами «Як же тут красиво й затишно!»



Запорукою успіху нашої команди є постійне самовдосконалення. Мова йде про кропіткий вивченні асортименту будівельних та оздоблювальних матеріалів; новинок від виробників сантехніки, освітлення, меблів або текстилю; тенденцій в світі дизайну. Все, що потрібно від Вас – просто поділитися своїми уподобаннями зі спеціалістом студії.



Наша студія знаходиться на території салону «Жовтий Аероплан» і це ще одна наша перевага. Всі матеріали, сантехніку, плитку, підлогові покриття від світових лідерів Ви можете подивитися, оцінити, відчути якість на дотик.



Які можливості дає дизайн-проект від студії «Жовтого аероплана»?



Пошук оптимального планування

Наші фахівці підберуть оптимальне планувальне рішення як для великого будинку, так і для маленької квартири, щоб максимально ефективно використовувати площу об'єкта.

3D візуалізація

Ви отримуєте красиву реалістичну картинку, яка дає уявлення про те, як буде виглядати приміщення після ремонту. Вона допомагає звернути увагу на найдрібніші деталі і внести коригування на етапі проектування.

Розробка проектної документації

Планування будівельних (ремонтних) робіт ведеться при чіткому розумінні того, що необхідно одержати на виході. Важливо все: від розташування висновків слабкострумових електромереж до плану вимикачів і опису їх функціональності, від планів підлоги і стелі до розрізів складних дизайнерських елементів. Єдиним прийнятним «мовою» доведення свого задуму до кваліфікованих робітників є професійно підготовлена робоча документація з усіма її детальними схемами, планами, розгортками та ін. Це дає можливість клієнтам залишатися впевненими в кінцевому результаті.



Підсумовуючи, скажемо: звернувшись за допомогою до нашим фахівцям, Ви отримаєте ексклюзивний дизайн-проект, який буде відповідати найвибагливішим запитам. З салоном «Жовтий аероплан» Ви підкреслите свій гарний смак, відчуття стилю і респектабельність.

Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама