Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Кременчуці / Ірина+

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Серед буденної суєти і робочих суперечок, ми, незважаючи ні на що, залишаємося просто чоловіками і жінками. Ми ведемо переговори, зустрічаємося з партнерами, укладаємо договори. Протягом дня ми зустрічаємося з десятками важливих людей і кожен з них, в першу чергу, "оцінює" нашу зовнішність, а не тільки дорогою портфель. І як би ми до цього не ставилися, зовнішність дуже важлива для ділової людини.
Ми хочемо представити Вам салон краси для людей зайнятих, для тих, хто в силу обставин і з власної волі не тільки хоче, але і повинен виглядати молодо і красиво.Ми не претендуємо на звання VIP або на звання медичного центру. Ми вирішуємо більш прості і в той же час більш складні завдання.
У нашому невеликому, але затишному місті Кременчуці ринок косметологічних послуг дуже великий та представлений безліччю салонів краси різного рівня. Для того щоб не загубитися серед них, ми представляємо Вашій увазі абсолютно дивовижний салон «Ірина+», у якому робимо акцент на апаратний догляд за тілом та обличчям.
Наше обладнання задовольнить запити навіть найвимогливіших клієнтів. Ми можемо з гордістю сказати, що багато наші апарати вперше представлені в салонах краси міста Кременчука та області. Діодна лазерна система LightSheer (виробництво Lumenis., США) - є «золотим стандартом» в ефективності видалення небажаного волосся. СПА-капсула для оздоровлення і зниження ваги SlimLine (виробництво Sybaritic Inc., США) вперше завезена в Україну спеціально для нашого салону краси. Крісло для СПА-педикюру LEMISPA (виробництво Lemi, Італія) просто вражає уяву, не кажучи вже про систему гідродермабразії і вакуумного гидропилинга HydraFacial (виробництво Edge Systems., США). Заслуговує особливої уваги апарат радіочастотної терапії особи і тіла TRIO XT (виробництво Sybaritic Inc., США).
Фракційний лазер Fraxel re:store DUAL (виробництво Solta Medical Inc.) – це безпечний і дуже ефективний спосіб омолодження шкіри, аналогів якому на сьогоднішній день просто не існує. А лазерне шліфування на эрбиевом лазері Tri Matrixx (виробництво Solta Medical Inc.) допоможе впоратися з дефектами шкіри в короткі терміни.
Одне з останніх придбань нашого салону - лазерний коагулятор "Ліка-Хірург", завдяки йому процедура видалення судинних утворень стала комфортною, безпечною та результативною.
Дуже хочеться побачити в нашому салоні краси не тільки жінок, але й чоловіків. Ми розробили перелік косметологічних послуг для чоловіків, який досить великий, враховуючи особливості фізіології і будови чоловічої шкіри. У чоловіків у 1,5-2 рази більше маса мімічних м'язів. Особливості будови ряду м'язів особи такими, що не всі зморшки можна усунути одним способом впливу. І будова чоловічої шкіри інше – дерма набагато товще і щільніше, а епідерміс – тонше. Колагенові волокна, що відповідають за молодість і пружність, у шкірі у чоловіків виробляються більш активно, і тому ознаки старіння проявляються пізніше. Але з віком відбувається виражена зміна в порівнянні з жіночою шкірою, з'являються глибокі зморшки і мішки під очима, ми докладемо максимум зусиль, щоб це усунути і процедури для Вас, чоловіки, були ідеальні, тобто комфортні, ефективні та безпечні.
«Ірина +» Медікал СПА Студіо знаходиться в центрі міста Кременчука, на вулиці Горького, 7. Салон краси працює 7 днів на тиждень з 9 ранку до 20 вечора. Таке час роботи обумовлено багатьма факторами, але перш за все ми хочемо бути зручними для Вас.
Персонал нашого спа салону завжди буде радий Вам. Адміністратори Тетяна і Тамара із задоволенням розкажуть про наші можливості, разом з Вами виберуть зручний час відвідування, запишуть Вас на процедуру або консультацію.
В нашому салоні краси діє накопичувальна система знижок. У день першого відвідування, адміністратор заповнює особисту картку, в якій вказується вся необхідна контактна інформація. З цього моменту йде нарахування на Ваш особистий рахунок.
«Ірина+» Медікал СПА Студіо – комплекс медичних і естетичних складових: діагностики, лікування, профілактики, реабілітації, косметологічного та естетичного напрямків, релаксаційних методик і процедур.
«Ірина+» Медікал СПА Студіо – це досвід і майстерність фахівців у поєднанні з новітньою апаратурою, передовими технологіями і препаратами.
«Ірина+» Медікал СПА Студіо – це професійний підхід і оптимізоване поєднання процедур для досягнення максимально позитивного результату в найкоротші терміни.
«Ірина+» Медікал СПА Студіо – це тактовний підхід, це індивідуальні програми, це комфорт і бажання повертатися у світ, в якому Вам завжди раді.
«Ірина+» Медікал СПА Студіо – це нова якість життя для Вас.
Ми Вас дуже просимо, в ході сеансу не приховуйте своїх відчуттів: якщо Вам незручно, занадто холодно або дуже жарко, якщо Вам не подобається музика, скажіть про це майстрові.
Якщо Ви відчули якісь негативні відчуття в нашому салоні краси - поговоріть про це зі мною. Наша основна задача - забезпечити максимум комфорту і позитивних емоцій.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама