Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Оригінал

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Оригінал

Оригінал вул. Кіровоградська, 38/58, Київ, Київська область.

+38 (044) 228-23-93
Оригінал 23 6 0.
На сьогоднішній день в Києві не існує жодного магазину чи торгової точки без спеціальної вивіски з її назвою, яка завжди повинна бути виконана максимально унікально і цікаво, щоб зацікавити кожну людину. Компанії використовують такий метод для поширення інформації про майбутніх або існуючих спеціальних пропозиціях в магазинах, так як зовнішня реклама завжди загострить увагу перехожих.
Фірма «Оригінал-Солюшенс» організувала діяльність ще в 2007 році, будучи у складі компанії міжнародного масштабу - «Оригінал Груп». Керівництво «Оригінал-Солюшенс» представляє мета компанії у величезному поліпшенні рекламного ринку для надання йому самобутності та неповторності. Незвичайна зовнішня реклама в столиці впроваджена досвідченими працівниками «Оригінал-Солюшенс».
Вся продукція, пропонована компанією «Оригінал-Солюшенс», наділена найвищими характеристиками якості, адже при її створенні використовуються сучасні технології і великий досвід постійних міжнародних партнерів. Познайомитися з її асортиментом можна на офіційному сайті. У нашій команді трудяться молоді, талановиті та творчі співробітники, які прагнуть до кар'єрного росту, а їх оригінальні думки ефектно втілюються в розробці елементів зовнішньої реклами.
До позитивних якостей компанії відносять: орієнтир на оригінальність продукції, комфортну систему обробки замовлень, систематичний внутрішній аудит, системність мислення, міцний монтаж виробів будь-яких габаритів, а також своєчасну доставку в кожен регіон.
Бездоганна репутація компанії і співпраця зі світовими компаніями зробили нас відомими і популярними не тільки в Києві, а й у всій країні.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама