Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Сажа. Ресторація на вугіллі

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Сажа. Ресторація на вугіллі

Сажа. Ресторація на вугіллі вул. Петропавлівська, 16, с. Петропавлівська Борщагівка, Київ, Київська область.

+380970123243
Сажа. Ресторація на вугіллі 32 6 6.
Сажа - це затишний сімейний ресторан в скандинавському стилі, побудований зі зрубу дерева, який ідеально підійде як для організації грандіозних урочистостей, так і для невеликих душевних зустрічей.
У великому меню закладу кожен знайде для себе щось до смаку: в ресторані представлені страви європейської, української та польської кухонь, а також безліч ароматних шедеврів, приготованих на грилі. Соковите м'ясо «з димком», наваристий борщ, вишукані закуски, витончені салати та інші делікатеси порадують цінителів бездоганним поєднанням смаків і ароматів, подарувавши незрівнянне гастрономічне насолоду. Крім цього, в ресторані представлені ексклюзивні для Києва позиції: тільки у нас можна спробувати справжній польський журек, фляки і гич.
Затишна атмосфера, жива музика і першокласний сервіс - візитна картка ресторану садити. Поки дорослі насолоджуються приємним відпочинком, малюки можуть попустувати в безпечної дитячої зоні, а в теплу пору року - пограти на майданчику і пострибати на батутах.
Крім цього, ресторан садити добре відомий столичній публіці своїми масштабними заходами і гучними урочистостями. До послуг гостей пропонується просторий і світлий основний зал, розрахований на 150 посадочних місць, невеликий затишний будиночок з каміном, що вміщає в себе до 25 персон, а в літній час - безліч альтанок, розрахованих на компанії від 6 чоловік.
Затишні сімейні вечері, романтичні побачення, галасливі дружні посиденьки або грандіозні бенкети: будь-яка подія, проведене в стінах улюбленого ресторану садити - це завжди весело, неймовірно смачно і по-домашньому тепло!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама