Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Gallery «Globus»

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Gallery «Globus»

Gallery «Globus» вул. Зоологічна, 8, Київ, Київська область.

+38 (044) 4517303
Gallery «Globus» 5 6 0.
вул. Зоологічна, 8Галерея «Глобус» - головна складова легендарного арт-центру Бойко, яка на сьогоднішній день налічує більше 1500 картин і співпрацює зі 250-300 українськими художниками, скульпторами та майстрами декоративно-прикладного мистецтва.

Відвідати галерею за адресою: м Київ, вул. Зоологічна, 8 можна щодня, крім неділі, з 11:00 до 20:00. Разом з тим галерея працює і онлайн - можна ознайомитися з роботами і оформити замовлення на зручний адреса, а також взяти участь в регулярних художніх аукціонах.

У своїй діяльності галерея ґрунтується на місії живопису надавати позитивний вплив на духовний розвиток людини. Серед експонатів представлені роботи різних жанрів, технік, стилів і напрямків: портрет, пейзаж (в т.ч. історичний, міський, батальний), натюрморт, тварини, марини, релігійні і т.д. Живопис, а також скульптуру, кераміку, вироби ручної роботи (інтер'єрні іграшки та прикраси) можна придбати. Також приймаються персональні замовлення, створені вашою уявою.

У галереї «Глобус» регулярно проходять художні виставки та творчі вечори, а також працюють досвідчені мистецтвознавці, які нададуть професійні консультації та допоможуть прикрасити художніми творами будь простору - від ексцентричного офісу до затишного заміського будинку.

А ще галерея «Глобус» - рекордсмен Книги рекордів Гіннеса. У найбільшому літаку в світі АН-225 «Мрія» була змонтована виставка живопису: 500 картин 120-ти художників з 50-ти міст України. За 5 днів виставку відвідало 200000 осіб. «Літаючу галерею» підняв на висоту 10150 м капітан «Мрії» Дмитро Антонов. Рекорд був зареєстрований суддею Джеком Брокбенк і занесений в книгу рекордів Гіннеса як «Найвища галерея в світі».
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама