Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / DLS

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


DLS

DLS Соборна, 6, Київ, Київська область.
+38 (044) 4920006
DLS 24 6 0.
Компанія DLS-меблі заснована в 2004 році, хоча ми вже виготовляли меблі під іншими торговими марками, починаючи з 2001 року. Головна особливість і відмінність нашої фабрики - виробництво комфортабельній меблів з підвищеною зносостійкістю. У реальних умовах експлуатації меблі повинна бути не тільки красивою і комфортною, але і міцною, а також стійкою до інтенсивної експлуатації.

Якщо проводити аналогії з автомобілями, то ми єдина в Україні компанія, яка створює на ринку меблів, комфортабельні «позашляховики», яким не страшні навантаження.
При цьому:

Кожен виріб виготовляється під конкретного замовника. При цьому дотримуються вимоги ГОСТу до експлуатаційних характеристик м'яких меблів для громадських приміщень.

Завжди враховується, для яких саме цілей потрібна меблі (наприклад, м'які меблі для барів, кафе, ресторанів, дивани на кухню або ліжка для готелів, дивани для офісу або кутові дивани у вітальню, дивани для громадських приміщень).

Яка б м'які меблі під замовлення не обговорювалася - завжди береться до уваги необхідна функціональність в конкретному випадку.

Виробництво м'яких меблів засноване на тому, що виконуються всі побажання кожного клієнта.
Компанія здійснює комплексний підхід до оснащення приміщень - Ви відразу одержуєте різну за типом меблі (дивани і крісла, стільці та ліжка), виконані в єдиному стилістичному і колірному рішенні.

Для вас буде виготовлена ​​саме така м'які меблі, яку Ви хочете.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама