Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Квестманія

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Квестманія

Квестманія пр-т Академіка Глушкова 1, павільйон 6, Київ, Київська область.

+380637362106, +380983940628
Квестманія 28 6 0.
«Квестманія» - це дружна команда професіоналів, які займаються організацією дитячих свят і квестів, як в Києві, так і по всій Україні.
Основна місія «Квестманіі» - перемогти дитячу планшетні залежність за допомогою захоплюючих ігор на свіжому повітрі!
Дитячі дні народження, випускні та інші свята в форматі квесту - відмінне рішення для дитячого свята, адже діти обожнюють таємниці, загадки, пригоди і розслідування, тому всі будуть залучені в гру. Діти отримають велику кількість позитивних емоцій, навчаться працювати в команді, і все це на свіжому повітрі! Івент-агентство «Квестманія» бере на себе всі турботи по організації заходу і зробить все можливе, щоб у дітей залишилася маса приємних вражень і спогадів.
Особливість квестів від компанії «Квестманія» в їх оригінальності і пізнавальності. До кожного замовлення організатори підходить індивідуально, розробляючи ексклюзивний сценарій з урахуванням віку і кількості учасників. Майстри квестів намагаються створити не просто розвага, а унікальну історію, де кожен гравець є ключовим героєм, зі своїми цілями і завданнями.
Вибирайте пригоди на свій смак:
- Пішохідний квест по ВДНГ (ВДНГ) - відвідайте всією сім'єю або з друзями. Отримайте карту, встигніть знайти всі підказки і отримаєте гроші назад.
- Регулярний квест - кожні вихідні і на канікулах «Квестманія» організовує командні квести для дітей від 5 до 12 років з території ВДНГ (ВДНГ). Переваги командних квестів:
Вам не потрібно шукати компанію для своєї дитини. Ви можете привести на квест 1-2 учасників, а команду для гри ми підберемо самі!
Такий квест - не тільки розвага, прекрасний відпочинок і нові друзі, а й пізнавальне пригода в ігровій формі. Кожні вихідні дітей чекає свій оригінальний сценарій з цікавим і насиченим сюжетом.
В суботу:
11.30 Квест «Ніндзяго: Таємниці майстрів кружіцу»
15.30 Квест «Квестман в світі майнкрафт»
17.30 Квест «Квестман і фантастична Харлі Квін»
В неділю:
11.30 Квест «Квестман і ляльки Лол»
15.30 Квест «Селфі-квест по ВДНХ»
17.30 Квест «Спецоперація ФБР»
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама