Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Киев Доджо

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Киев Доджо

Киев Доджо Тверський тупик, 6/8, Київ, Київська область.

+380679608824
Киев Доджо 26 6 5.
«Київ Доджо» - один з перших клубів в Україні, успішно займається розвитком айкідо з 1989 року по теперішній час завдяки зусиллям всього нашого колективу і його лідера Вишенського Олега Володимировича (володар 3 Дана Японія і 3 Дана ФАА).

За минулі роки клуб перетворився у велику дружну сім'ю. На сьогоднішній день в клубі тренуються дорослі, діти та підлітки, які мають різні рівні, від новачків до чорних поясів. Гарна атмосфера і високий рівень викладання дають можливість із задоволенням займатися айкідо і швидко рости, відкриваючи для себе нові горизонти. Клуб постійно організовує та проводить семінари різного рівня, в тому числі міжнародні, як в Україні, так і за кордоном, інтенсивні заняття, виїзди в літні табори і на інші заходи. Кожен тренується має можливість брати участь у семінарах майстрів світового рівня.

Клуб «Київ Доджо» розвиває фундаментальне айкідо (інші назви - Ивама Рю, Такемусу айки, традиційне айкідо та ін. - використовували засновник айкідо Про Сенсей Моріхей Уесіба і його учень Сенсей Моріхіро Сайто). В даний час продовжувачем цього напрямку айкідо в Європі є Сенсей Даніель Тутен. Він очолює Асоціацію Фундаментального Айкідо, членом якої є і клуб «Київ Доджо».

У навчальну програму клубу входять обов'язкова практика зі зброєю боккен (традиційне дерев'яний меч), ​​дзе (традиційна дерев'яна палиця) і танто (традиційний дерев'яний ніж), а також взаємозв'язок техніки зі зброєю і без нього.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама