Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Клінінгова компанія "Армія чистоти"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Клінінгова компанія "Армія чистоти"

Клінінгова компанія "Армія чистоти" вулиця Борщагівська, 204 корпус 1, Київ, Київська область.

+38 (044) 2213700, +380960587700, +380933517700
Клінінгова компанія "Армія чистоти" 25 6 0.
Професійна сервісна служба «Армія чистоти» працює як з приватними замовниками, так і з комерційними об'єктами протягом 5-ти років. Можливо і разове та постійне обслуговування. Обов'язкове укладення договору і складання докладний кошторису.

Якщо в 2012 замовити професійних клінінг могли дозволити собі тільки «великі гравці», то в 2017 вигоду від співпраці з професійної клінінгової компанією здатний відчути навіть малий і середній бізнес. «Армія чистоти» спеціалізується на комплексному обслуговуванні будівель і офісних приміщень, тому значно зменшується навантаження на фірму: не потрібно наймати прибиральниць, замовляти форму, закуповувати інвентар, хімію і т. д. Компанія сама надає персонал і займається забезпеченням контрактного об'єкта всім необхідним аж до гігієнічних витратних матеріалів.

Також «Армія чистоти» виконує хімчистку підлогових покриттів, меблів, жалюзі і штор. Ці послуги надаються «за місцем» без вивезення в цех – такий підхід заощаджує час і дозволяє не порушувати життєвий уклад.

Додатково до обслуговування юр. осіб фірма бере приватні замовлення з прибирання, миття вікон, хімічній чистці. Можливо усунення наслідків потопів і пожеж, спеціалізовані послуги на зразок миття дизайнерських світильників або прибирання яхт.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама