Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Електротехнічна лабораторія "112"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Електротехнічна лабораторія "112"

Електротехнічна лабораторія "112" вул. Оноре де Бальзака, 18, 162, Київ, Київська область.

+380949253502
Електротехнічна лабораторія "112" 21 6 0.
Електротехнічна лабораторія ТОВ «112» здійснює вимірювання та випробування електрообладнання практично будь-якої складності напругою до 1000 В. ЕТЛ-112 являє комплексні роботи з вимірювання і випробування обладнання по всій території України. У сферу послуг лабораторії "112" входить практично весь діапазон електричних випробувань та вимірювань, всіх ступенів складності.
Основним напрямком діяльності нашої компанії, є діагностика електромереж будинків, офісів, заводів і житлових комплексів. Наші інженери проведуть аналіз, необхідний візуальний огляд з подальшими випробуваннями. За результатами всіх проведених робіт - наші фахівці оформлять технічний звіт, в якому будуть відображені всі проведені електричні випробування та вимірювання.
Ціна об'єктів обмовляється індивідуально, відповідно до рекомендацій.Перелік пропонованих послуг від ТОВ "112": заміри опору ізоляції, параметрів контуру заземлення, петлі фаза-нуль. Випробування електроінструментів та обладнання, діелектричних рукавичок, калош, бот. Виконуємо монтажні роботи з встановлення контуру заземлення та блискавкозахисту.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама