Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / GRUN

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


GRUN

GRUN Велика Васильківська, 62/64, Київ, Київська область.
044 300 1717
GRUN 17 6 0.
Ресторан «GRUN»
Кухня: Європейська
Пропозиції: Бізнес-ланчі, кімната для дітей, конференц-зали, ВІП-зал
Адреса: м. Київ, Велика Васильківська, 62/64
Метро: Олімпійська
Замовлення столиків за телефоном: 044 300 1717
Час роботи: ПН-НД 10:00 – 23:00
Зал 1 – 36 гостей
Зал 2 – 36 гостей
Зал 3 – 28 гостей
ВІП – 10 гостей
Парковка: безкоштовна, в ТРЦ «Олімпійський»
Сайт: http://www.grun.com.ua
Електронна пошта: info@grun.com.ua
Додаткова інформація:
Ресторан GRUN, розташований в самому центрі міста, навпроти Олімпійського стадіону – це частинка північної Європи в Києві, унікальне місце, яке поєднує в собі скандинавську стриманість і різноманітність європейських кухонь.
Лаконічна обстановка і приємна атмосфера припадуть до душі як киянам, небайдужим до європейських ресторанним трендам, так і досвідченим гостям столиці. «По-європейськи» - ось як можна описати інтер'єр закладу, так і в принципі всю філософію ресторану: ненав'язливе обслуговування, приємна музика, залиті світлом зали з великими панорамними вікнами і прекрасним видом на простору Олімпійську площа, і, звичайно ж, найголовніше – неймовірно смачна і екологічна їжа!
«Наш головний секрет в тому, що ми готуємо страви, як для самих себе. Якісно, з любов'ю», - підкреслює ідеолог і власник ресторану Володимир. І це чиста правда, адже тут кожна деталь ідеальна: починаючи від професійної дров'яної печі Acunto M.-Napoli з Італії, яка на батьківщині піци вважається однією з кращих, і закінчуючи іграшками з безпечних матеріалів, якими діти гостей бавляться в ігровій кімнаті.
Ще одна фішка ресторану GRUN – привітний і гнучкий підхід до побажань кожного клієнта:
- Потрібно провести конференцію чи семінар? Будь ласка! Для цього є просторий зал на 50 осіб, обладнаний проектором, великим екраном і професійним звуком.
- Бажаєте влаштувати шикарний банкет? Команда ресторану організує все по вищому розряду, ще й подарує знижку, яку, знову ж таки, розрахує індивідуально для кожного, виходячи з можливостей і побажань гостей.
- Дитячі дні народження – окрема історія, займає почесне місце в списку «фішок» ресторану GRUN. Ігри з аніматорами, веселі розваги в дитячій кімнаті, Playstation – малюки будуть зайняті весь день і сповнені незабутніх вражень!
- Для проведення бізнес-зустрічей в GRUN є окрема VIP-кімната, що дозволяє комфортно провести час далеко від сторонніх очей.
Ласкаво просимо в GRUN, вам неодмінно сподобається!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама