Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Івано-Франківську / La П’єц

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


La П’єц

La П’єц вул. Трачив, 4, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область.

+380679909070
La П’єц 25 6 0.
Новий сервіс доставки піци "La п'єц" в Івано-Франківську — це не просто черговий бізнес. Ми маємо кілька переваг перед конкурентами і саме на цій сторінці хочемо розповісти про них.

По-перше, доставка піци в Івано-Франківську "La п'єц» використовує тільки свіжі і смачні продукти. Це не просто рекламна фраза. Ми співпрацюємо з українськими виробниками та постачальниками, зокрема з ТМ "Смак українських Карпат", тому ваша піца завжди випечена з натуральних карпатських продуктів. Все, від овочів до сирів, є справжнім, екологічно чистим і вирощеним на українській землі.

По-друге, ми чітко відзначаємо термін доставки піци. Швидка доставка піци — другий наш козир і показник репутації серед клієнтів і конкурентів. Ми ділимо Івано-Франківськ на дві зони — зелену і жовту. Для кожної зони є точний час доставки, якщо наш кур'єр запізнюється — ваша наступна піца безкоштовно. Карту зонування Вінниці ви знайдете на сторінці "Доставка і оплата".

По-третє, ми печемо не просто піцу. Ми — це піца на дровах в Івано-Франківську. Піца на дровах — це надзвичайний смак тіста і ніжний розплавлений сир зверху. Її просто необхідно спробувати описати цей смак словами майже нереально. "La п'єц" може ще довго і багато писати про свої переваги, але ви ж прийшли сюди тому, що хочете гарячої піци, чи не так?

Так чи не краще один раз спробувати і бути ситим, ніж сто разів прочитати це, будучи голодним?
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама