Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Херсоні / Міжрегіональна Академія Управління Персоналом (МАУП)

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Міжрегіональна Академія Управління Персоналом (МАУП)

Міжрегіональна Академія Управління Персоналом (МАУП) Тракторна, 20, Херсон, Херсонська область.

+380992742175
Міжрегіональна Академія Управління Персоналом (МАУП) 14 6 0.
Херсонський інститут МАУП розташований в приміщенні, яке є власністю академії. Площа аудиторного фонду 540,8 кв. м.

В інституті створена відповідна матеріально-технічна та навчально-методична база. У навчальному процесі та науково-дослідній роботі використовуються засоби комп'ютерної, розмножувальної та копіювальної техніки. Всі адміністративні приміщення телефонізовані, обладнані сучасними меблями та іншим необхідним інвентарем.

В інституті обладнаний 8 навчальних аудиторій від 15 до 80 місць. Приміщення, які використовуються для забезпечення навчального процесу, які відповідають вимогам експлуатації, мають необхідне технічне обладнання.

В інституті функціонують два комп'ютерних центра.

Вчинено цілодобове безлімітне підключення до телекомунікаційних мереж (Інтернет).

У розпорядженні студентів і викладачів інституту знаходиться книжковий фонд наукової бібліотеки ХІ МАУП, який налічує понад 15 тис. Примірників (з урахуванням літератури, видається студентам в постійне користування). В бібліотеці діє читальний зал, книжковий фонд якого налічує 9,0 тис. примірників.

Вища освіта без ЗНО

У цьому році в МАУП відкрився Польсько-Український культурно-освітній центр, що дозволить особливі переваги для студентів. Для навчання в центрі не треба здавати ЗНО! Зарахування відбувається за поданням атестата про повну загальну середню освіту та результатами співбесіди.

Після першого року дистанційного навчання кожен студент може перевестися на другий курс в Міжрегіональній Академії управління персоналом, або в Університет менеджменту в Польщі, де продовжить навчання до рівня бакалавра.

Навчання на бакалавра ведеться за наступними спеціальностями:

1. Менеджмент (економіка і управління бізнесом)

2. Правознавство;

3. Економіка і управління персоналом;

4. Облік і аудит.

Сфера діяльності випускників може бути досить широкою: від банківських і фінансових організацій у великих і середніх фірм і підприємств на ринку Європи.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама