Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Херсоні / Індустрія краси

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Наша компанія була заснована в 2000 році і основні напрямки нашої роботи: навчання та працевлаштування. Якщо ви зрозуміли, що Вашої освіти недостатньо для отримання бажаної професії, або вам необхідно в найкоротші терміни опанувати актуальними знаннями і навичками - наші курси професійної підготовки саме те, що Вам потрібно.

Фахівці нашого навчального центру допоможуть Вам освоїти нову, затребувану професію, і як результат, придбати фінансову стабільність і мати впевненість у завтрашньому дні.

Курси в Навчальному центрі & quot; Індустрія краси & quot; - Це професійне навчання за доступною ціною в зручний для Вас час. Багаторічний досвід навчання студентів дає можливість нашому центру постійно впроваджувати нові якісні програми навчання, коригувати їх з урахуванням нових тенденцій в індустрії краси.

Наші програми - це збалансований курс по теорії і практиці, де значна увага приділяється безпосередньо практичних занять, які засновані на необхідних і дуже важливих теоретичних знаннях по кожному з напрямків. По закінченню навчання видається ламіноване свідоцтво. Викладачі Навчального центру & quot; Індустрія краси & quot; прагнуть до того, щоб наші учні отримали максимум від відвідування курсів і саме тому 87% наших учнів з успіхом працюють в сфері краси не тільки в Україні, а й за кордоном. Бажаючим допомагаємо працевлаштуватися в салони, перукарні, фітнес - центри, косметологічні та масажні кабінети нашого міста. Ми не тільки навчаємо, а й допомагаємо зробити перші кроки і домогтися успіху. Звернувшись до нас, Ви зробили правильний вибір.

Навчальний центр «Індустрія краси» - готує фахівців в області салонного бізнесу і включає наступні напрямки:

курси масажу;
курси Візаж;
курси косметології;
курси Депиляции (воскова і шугарінг)
курси перманентного макіяжу (татуажу)
курси перукарського мистецтва;
курси Нарощування вій;
курси Нарощування нігтів;
курси манікюру - педикюру.

Телефонуйте і приходьте, ми чекаємо Вас.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама