Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Донецьку / Дитячий торговельно-розважальний центр "Пластилін"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Дитячий торговельно-розважальний центр "Пластилін"

Дитячий торговельно-розважальний центр "Пластилін" вул. Стадіонна 3д, Амстор (на цирку) 2 поверх, Донецьк, Донецька область.
+380992359801
Дитячий торговельно-розважальний центр "Пластилін" 30 6 0.
Пластилін - це понад 35 тисяч товарів для дітей і майбутніх мам від кращих світових виробників!
Пластилін — це ігровий зал. Пластилін — це дитячі дні народження. Пластилін — це сімейне кафе Cherry Pizza і багато іншого.
У нас Ви знайдете все що потрібно дитині від перших днів життя: предмети гігієни, коляски, манежі, ліжечка, одяг, іграшки, книги, набори для творчості, товари для відпочинку та багато іншого.
Для школярів ми пропонуємо широкий вибір шкільного одягу та канцелярського приладдя.
Вся продукція сертифікована, адже дітям треба давати найкраще!
Ігровий зал «Пластиліну» - це безліч ігрових автоматів і звичайно так улюблений всіма дітьми атракціони «Лабіринт»і «Батут». Для найменших відвідувачів є сухий басейн і безпечні каруселі.
На території "Пластиліну» також працює кімната Бебі-Клаб, в якій діти можуть грати з бебі-сіттер потрібне батькам час. Кожні вихідні в Бебі-Клаб проходять майстер-класи по дитячій творчості та інші розвиваючі заняття з активними іграми.
Сімейне затишне кафе Cherry Pizza запрошує Вас смачно пообідати. Вам запропонують як доросле, так і дитяче меню, різні новинки і дитячу ігрову зону, де дитина може безпечно грати в іграшки поки дорослі ще обідають. А дитячий день народження в Cherry Pizza може перетворитися в незвичайний свято, що діти запам'ятають надовго, завдяки улюбленим казковим героям.
Для постійних покупців центру Пластилін діє вигідна бонусна і накопичувальна система.
З повним переліком чинних навчальних, розважальних та акційних пропозицій можна ознайомитися на стенді в центрі залу, на стійці адміністратора і в групі Вконтакте з назвою ДТРЦ " Пластилін Донецьк

Чекаємо вас щодня з 10 ранку до 7 вечора!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама