Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Дніпрі / Центр стопи

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Центр стопи

Центр стопи вул. Шевченка, 59 , 2-й поверх оф. 248, Дніпро, Дніпропетровська область.

+380974220522, +380954828120, +38(056) 7359220
Центр стопи 19 6 0.
Наш ортопедичний центр спеціалізується на лікуванні та корекції різних патологій стоп у дорослих і дітей. Найбільш часті захворювання, з якими до нас звертаються, - це плоскостопість, вальгусна і варусна деформації. Однак ми допомагаємо вирішити й інші проблеми, пов'язані зі стопами.
Програма лікування розробляється під кожного конкретного людини окремо і може включати в себе такі методики, як масаж, лікувальну гімнастику, дарсонвалізацію. Хороші результати дає регулярне використання індивідуальних ортопедичних устілок та взуття.
У нас можна придбати косметику для стоп і різні коригуючі ортопедичні вироби. Також ми займаємося продажем продукції озера Сиваш та офіційно представляємо цей бренд в Дніпропетровській області.
Лікарі, що працюють в «Центрі стопи», мають дуже великий практичний досвід, тому ви можете бути абсолютно впевнені в правильності діагностики і лікування. При первинному огляді лікар-ортопед проводить комплексне обстеження стоп і оцінює їх стан більш ніж за 10 параметрами. Відчуваєте біль і дискомфорт в ногах? Тоді скоріше записуйтесь до нас на консультацію!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама