Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Буковелі / VODA day&night club

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


VODA day&night club

VODA day&night club Нижня станція підйомника №14, озеро, Буковель, Івано-Франківська область.
+380673509911
VODA day&night club 34 6 0.
VODA day & night club - це унікальний комплекс, що надає перелік найрізноманітніших розваг і послуг.
Наші послуги:

Всесезонний басейн під відкритим небом з постійною температурою води 32-34 ° С, площею 300 квадратних метрів, гідромасажами і водними гейзерами. Влітку найменші відвідувачі зможуть пограти в дитячому басейні, площею 20 квадратних метрів, а також в плаваючому аквапарку німецького виробництва у формі лабіринту. Його площа 35х50м дозволяє безпечно розважатися і активно відпочивати великій кількості дорослих і дітей.
4 джакузі для любителів гідромасажу, розташовані на терасі біля басейну з температурою води 38 ° С (на 6 осіб кожна).
Римська парна

Римська парна заповнена вологою парою (близько 100%) при температурі повітря 35-40 ° С. М'яка і густий пар огортає тіло так, що іноді важко побачити відвідувачів парної поруч. При цьому пар не обпалює, але сприяє значному потовиділенню.

Середземноморська сауна

Завдяки чудовому поєднанню помірної вологості повітря (близько 55%) і середніх температурних показників (55-60 ºC) середземноморська сауна дозволяє максимально ефективно вдихати випари ефірних масел і відпочивати з комфортом.

Фінська сауна

Незважаючи на те, що температура повітря у фінській сауні досить висока - 90-100 ºC, вологість всього 15%. Такі пропорції сухого і вологого повітря дозволяють досить довго перебувати в парній.

Соляна печера

Потрапляючи в соляну печеру, людина дихає високою концентрацією солей і аероіонів, відповідно повітря, що його оточує, практично не містить частинок пилу, бактерій і можливих алергенів.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама