Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Миколаєві / ТОВ "ТрейдНикЭлектро"

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ТОВ "ТрейдНикЭлектро"
Продаж / установка домофонів, Монтаж охоронно-пожежних систем, Відеоспостереження, Електроінструменти, Системи опалення та водопостачання, каналізація, Витратні матеріали та Аксесуари, Енергетичне обладнання, Торгове обладнання, Продаж / установка теплих підлог, Монтаж холодильного обладнання, Електротовари, Фототовари, Фото / відео техніка, Ремонт / інсталяція / сервісне обслуговування, Дрібна побутова техніка, Велика побутова техніка, Кліматична техніка, Електромонтажні роботи, Послуги по облаштуванню промислових підлог, Будівельне обладнання, Реконструкція та капремонт будівель, Промислове будівництво, Проектування інженерних систем, Обладнання для очищення води, Монтаж систем опалення / водопостачання / каналізації, Монтаж кліматичних систем, Квартирні бюро, Інжинірингові послуги, Житлове будівництво, Автоелектроніка, Автосигналізації - продаж / установка, Будівництво / проектування об'єктів зв'язку

ТОВ "ТрейдНикЭлектро" вул. 12 Поздовжня 51, Миколаїв, Миколаївська область.

+380687316501
ТОВ "ТрейдНикЭлектро" 30 6 0.
ТОВ «ТрейдНикЭлектро»: найкращі технології та гарантія якості
Компанія «ТрейдНикЭлектро» була заснована в 2006 році. За цей час вона завоювала довіру тисяч клієнтів і продовжує розвиватися, освоюючи нові напрямки в електромонтажної сфері.

Підприємство є офіційним представником відомих зарубіжних та українських брендів, які поставляють якісну електротехнічну продукцію. Зокрема, «ТрейдНикЭлектро» представляє зарекомендувало себе на світовому ринку обладнання з Японії, США, Китаю і багатьох європейських країн. Охоплюючи весь південний регіон країни, ми займаємося впровадженням електромонтажних проектів будь-якої складності і пишаємося своїми досягненнями.

Основні напрями
Завдяки постійному розвитку і підвищенню кваліфікації кадрів ТОВ «ТрейдНикЭлектро» надає різні послуги, серед яких:

• електромонтаж будь-якої складності;
• монтаж систем світлодіодного і декоративного освітлення (як внутрішнього, так і вуличного);
• проектування мереж електропостачання квартир, будинків, котеджів;
• оптово-роздрібна торгівля електротехнічним обладнанням та багато іншого;
• монтаж систем відеоспостереження;
• монтаж кабельного обігріву (тепла підлога) і систем сніготанення;
• монтаж і продаж обігрівачів і конвекторів;
Ми йдемо в ногу з часом і пропонуємо своїм клієнтам кращі рішення в сфері відеонагляду та охоронних систем, захисту від блискавок і заземлення.
Безпеку та затишок вашого будинку
Популярність быстромонтажных будинків і будинків, побудованих з натурального дерева і фальшпанелей, визначила ще один напрямок нашої роботи, якому ми приділяємо підвищену увагу. Такі будови вимагають впровадження особливих протипожежних систем, які бездоганно проектуються нашим інженерним сектором. Крім того, ми пропонуємо спеціальні проекти кабельного обігріву приміщень.

У нас ви завжди можете отримати професійну і детальну консультацію про обладнання і будь-яких процесах проектування і монтажу. На всі монтажні роботи, виконані нашими фахівцями, надається гарантія і подальше гарантійне обслуговування.

Наша мета – зробити ваш будинок безпечним, світлим, комфортним, а функціонування усіх електросистем – надійним і максимально економним.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама