Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Харкові / Дождевік.UA

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Дождевік.UA

Дождевік.UA вул. Клочківська 370, Харків, Харківська область.

+380957925512, +380685631600
Дождевік.UA 25 6 0.
Дождевік.UA - виробник плащів дощовиків і різноманітних товарів з поліетилену та інших тканинних матеріалів. Виробництво знаходиться в Україні. Що випускається асортимент дощовиків різноманітний: поліетиленові дощовики дорослі, дитячі, підліткові, для риболовлі та полювання, поліетиленові фартухи одноразові і багаторазові, дощові бахіли, плащі дощовики нейлонові з просоченням ПВХ, з плащової тканини, вінілові, прогумовані та ін.
На виробництві можна замовити дощовики індивідуального розкрою і пошиття з особливими характеристиками - щільні або тонкі, довгі або короткі, різних кольорів, з різною фурнітурою.
Все дощовики і вся продукція акуратно і щільно упакована, має невеликі габарити, що забезпечує низьку вартість перевезення.
Масштаби використання дощовиків величезні. Поліетиленові плащі захистять не тільки від дощу, але і від холодного вітру. Якщо Ви любитель риболовлі - для Вас підійдуть Рибальські дощовики поліетиленові, прогумовані або нейлонові, тут вже все залежить від бюджету. Якщо Ви торговець на ринку - плащ-дощовик на кнопках або липучках буде незамінною захистом від дощу і холодного вітру. Плащ на поясі охоче беруть люди похилого віку, адже він дуже простий в експлуатації і одягається абсолютно на будь-яку обьемную одяг. А якщо вже Вам необхідна велика партія дощовиків, для проведення масових заходів, і інших інших потреб, та ще й дешевше щоб, а можна і з логотипом який-небудь компанії - суцільні дощовики будуть відмінним вибором в даній ситуації.
Виробництво Дождевік.UA в першу чергу дає можливість оптовим покупцям, оптових базах, торговельним мережам і іншим підприємцям добре заробляти на наші товари. Ви купуєте плащі дощовики та інші товари безпосередньо з перших рук, за найнижчими цінами. Ціни на дощовики в Україні нижче навіть китайських.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама