Регистрация Вход
Каталог предприятий / Предприятия Черновцы / Організація свят «Батяри»: Тамада на весілля, організація та проведення корпоративів, новорічні корпоративи

Компании Отзывы Статьи Эксперты Добавить предприятие
Что? Где?


Організація свят «Батяри»: Тамада на весілля, організація та проведення корпоративів, новорічні корпоративи

Організація свят «Батяри»: Тамада на весілля, організація та проведення корпоративів, новорічні корпоративи Черновцы, Черновцы, Черновицкая область.
+380 (66) 786-78-24
Організація свят «Батяри»: Тамада на весілля, організація та проведення корпоративів, новорічні корпоративи 6 0.

Відсвяткувати Новий Рік чи восьме березня з колегами на роботі? Запросто, але як зробити так , щоб це було весело , запам'яталося надовго і зміцнило колектив ? Корпорація свят «Батяри» організовує корпоративи в найсучаснішому стилі - нудно не буде! В обов'язковій програмі - інтерактивне спілкування з учасниками свята, веселі імпровізації і тонкий ненав'язливий гумор! При цьому ми можемо провести як класичну , так і тематичну вечірку - гангстери , стиляги або гравці , на будь-який смак ! Але і це ще не все!

Проведення корпоративу пройде весело і невимушено , якщо ним займеться «Батяри» ! Ми пропонуємо повний спектр послуг для організації корпоративу.

Наша корпорація свят візьметься за проведення найважливішої події для кожної людини – весілля. Але щоб цей день став незабутнім для них обох, щоб ці спогади були яскравими і викликали тільки щасливу посмішку на своєму обличчі, потрібно щоб цей урочистий день пройшов на «УРА!». І в цьому Вам допоможе тамада на весілля від творчої групи молодих і талановитих акторів, режисерів і артистів, які працюють в корпорації свят «Батяри». Це завзяті, веселі, неповторні у своєму іміджі молоді люди, які знають і люблять свою роботу.

Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Нашли ошибку? Перетащите значок на карте.
Реклама