Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Затоці / Школа віндсерфінгу УЛЬОТ

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Школа віндсерфінгу УЛЬОТ

Школа віндсерфінгу УЛЬОТ ст Лиманська, пляж б / о Смуглянка, Затока, Одеська область.


+380665575969
Школа віндсерфінгу УЛЬОТ 46 6 0.
Школа «ульот» створена за аналогом віндсерф-станцій Єгипті, В'єтнамі, Панамі, Таїланді, Австралії та ін. Вона розташована, в так званому «вузькому місці», де тонка смуга суші проходить між Дністровським лиманом і Чорним морем. Таке вигідне географічне положення формує сприятливе розу вітрів для навчання і заняття віндсерфінгом.

Станція «ульот» оснащена обладнанням кращих світових брендів, як для новачків, так і для просунутих виндсерферов. На станції також обладнаний рятувальний пост, а рятувальники прийдуть на допомогу в будь-яку хвилину. У школі працюють професійні тренери з великим досвідом. Крім того, регулярно для учнів «ульот» організовуються групові майстер-класи від професіоналів в різних дисциплінах.

На сьогоднішній день школа «ульот» переросла в цілий рух девізом «Я в Ульотне формі». Станція привертає до себе не тільки спортсменів, але і любителів активного відпочинку всією сім'єю на березі моря. Тут також збираються ті, хто хоче приємно провести час у колі успішних людей з активною життєвою позицією. Концерти зірок української естради, спортивні змагання, тематичні вечірки, караоке та просто душевні посиденьки біля багаття з гітарою - це найпопулярніші розваги УЛЁТовцев.

Серед учнів школи можна зустріти зірок шоу-бізнесу і телебачення. Уроки віндсерфінгу на ульот брали: телеведуча каналу «1 + 1» Соломія Вітвіцька, актор Володимир Горянський, кліпмейкер Олена Винярська, телеведуча каналу «М1» Дівчина Блонда, учасник групи «Іванушки International» Кирило Туриченко, учасник групи «ДіО.фільми» Вадим Олійник , соліст групи «The Коля» Коля Серга, солістка групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва, групи «Amsterdam» і «4 королі». Школа популярна і за межами України. Щорічно сюди з'їжджаються віндсерфери з Росії, Білорусії, Молдови.

«Ульот» користується популярністю і в ЗМІ. Тренери школи часто стають героями телепередач національних каналів, де вони розповідають про віндсерфінг і дають перші теоретичні знання. Свої сюжети про віндсерфінг і «ульот» зняли канали 1 + 1, «Новий канал» та інші. А компанія «Red Bull» вибрала «ульот» для зйомок фільму про віндсерфінг «День з Red Bull'ом». Дошки і вітрила зі станції «Відліт» можна побачити в популярному телесеріалі.

Щорічно станція починає свою роботу на травневі свята, а закінчується сезон в кінці вересня. Щоб не втрачати навички, в міжсезоння Віктор влаштовує групові віндсерф-тури в Дахаб в Єгипті, - свого роду мекку виндсерферов з усього світу. Як правило, відточувати свою майстерність в холодну пору року в Дахаб відправляється «Ульотна» команда з 30-50 чоловік.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама