Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Запоріжжі / Дитяча музична школа №1

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Дитяча музична школа №1

Дитяча музична школа №1 вул. Гоголя, 47, Запоріжжя, Запорізька область.
+38 06176 42975
Дитяча музична школа №1 18 6 0.
ЗДМШ № 1 є найстарішою музичною школою міста Запоріжжя. Свою історію школа розпочала з 1926 року. Сьогодні у школі навчаються 465 учнів. Працює професійний колектив з 81 викладача, деякі з них мають звання Заслужених артистів України, викладачів-методистів, старших викладачів. Майже половина педагогів школи – це її випускники.
В школі існує 8 відділів
• Фортепіанний відділ (фортепіано, синтезатор)
• Струнно-смичкові інструменти (скрипка, віолончель)
• Народний відділ (гітара, домра, балалайка, баян, акордеон)
• Духові та ударні інструменти (флейта, кларнет, фагот, саксофон, труба, валторна, тромбон, туба, ксилофон)
• Вокально-хоровий відділ
• Театральне відділення
• Музично-теоретичний відділ
• Концертмейстерський відділ
В навчальному процесі в школі використовують методи індивідуального та колективного навчання. Свою творчу діяльність ведуть різноманітні інструментальні ансамблі, оркестри народних та духових інструментів, струнні та вокальні ансамблі, хори молодших і старших класів. Викладачі й учні вже багато років ведуть активну просвітницьку роботу для мешканців району та міста. Щорічно близько 60 культурно-просвітницьких заходів проходить у школі та понад 50 — поза межами закладу. Найталановитіші учні школи виступають в концертах Запорізької міської дитячої філармонії, на майданчиках міста, в концертах для учнів середніх шкіл, інтернатів, для вихованців дошкільних навчальних закладів, для читачів міських бібліотек. Особливу увагу школа приділяє роботі з ветеранcькими організаціями, центрами реабілітації дітей-інвалідів та центрами соціально-побутової адаптації.
Знайдуть чим зайняти своїх діточок і батьки наймолодших музикантів. Адже в школі є підготовча група, де проводяться музично-ігрові заняття з дітьми від 3 до 6 років. Кваліфіковані викладачі допомагають малюкам відчути чарівний світ гармонії, вчать діточок слухати музику та відчувати ритм. Такі заняття не тільки стимулюють духовний розвиток дитини, але й насичує його позитивними емоціями.
Запорізька дитяча музична школа № 1 багата своїми традиціями. Це музичні династії, родинні концерти, новорічні розваги з подарунками, свята юних музикантів, виступи в конкурсах, концертах та багато-багато іншого. Хочете доповнити їх своїм натхненням та творчими знахідками? Приходьте, і будемо створювати духовний світ вашої дитини разом!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама