Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Одесі / JobAurora

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


JobAurora

JobAurora вул. Чорноморського Козацтва, 103, оф. 329, Одеса, Одеська область.

+380661197570
JobAurora 13 6 0.
JobAurora - це ліцензоване міжнародне кадрове агентство, що спеціалізується на легальне працевлаштування за кордоном громадян з країн Європи, Азії та Сходу. Більш ніж за 11 років плідної діяльності компанія налагодила контакти з роботодавцями в різних країнах світу, співпрацюючи з елітними ресторанами, готелями, салонами краси, фітнес-центрами, бутиками, фінансовими установами, розважальними комплексами, IT - компаніями, навчальними та медичними закладами, заводами, фабриками, складами, супермаркетами і багато іншого.

Що пропонує агентство
Агентство JobAurora орієнтується на напрямок Middle East і Азія, а також пропонує вакансії в найбільш благополучних державах Європи. Грунтуючись на власному досвіді пошуку роботи за кордоном та відгуках громадян, компанія визначила найбільш вигідні і безпечні країни для працевлаштування. Клієнти агентства отримують можливість знайти наймача з Фінляндії, Німеччини, Чехії, Польщі, Голландії (Нідерланди), Словаччини, Бельгії, Данії, Мальти, Йорданії, ОАЕ, Єгипту, Бахрейну, Катару, Саудівської Аравії, Кувейту, Оману, Швеції, Китаю, В'єтнаму , Мальдів.

При цьому JobAurora гарантує претендентам:

законність працевлаштування; широкий перелік актуальних і високооплачуваних вакансій; просту процедуру пошуку роботодавця і отримання посади; юридичну підтримку на всіх етапах співробітництва; контроль над виконанням приймаючою стороною всіх пунктів трудового договору; відсутність прихованих комісій, непередбачених платежів та інших фінансових ризиків.

Фахівці JobAurora не тільки допомагають знайти наймача, але і домовляються про кращі умови для здобувача. Більшість вакансій передбачають високі зарплати, різні бонуси, доплати і чайові, можливість кар'єрного росту, відмінні умови праці. У багатьох випадках роботодавці забезпечують співробітників проживанням, трансфером і харчуванням.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама