Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Мелітополі / Foodmash

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Foodmash

Foodmash ул. Гетьманьська 125/113, Мелітополь, Запорізька область.

+38 (0619) 431514
Foodmash 16 6 0.
Компанія Foodmash займається виробництвом обладнання для розливу в країнах СНД. Зокрема ми працюємо з клієнтами з таких країн як Україна, Білорусь, Казахстан, Росія і багатьма іншими. Вся наша продукція виготовляється за індивідуальним замовленням, що забезпечує гнучкість і стовідсоткову сумісність з устаткуванням вже встановленим у нашого клієнта. Вже готове обладнання може бути легко переналагоджено на роботу з іншим типом тари / рідини / пробки.
Не дивлячись на те, що основна наша спеціалізація це лінії розливу, ми так само робимо різне обладнання для розливу (моноблоки, триблоки, розливні, укупорочні, етикетувальні машини), допоміжне обладнання (пристрій для переміщення пляшок, бутыломоечные машини, пристрій для подачі пробки, пристрій для рециркуляції ополаскивающий рідини), обладнання для візуального контролю готової продукції, машини для видуву ПЕТ тари, сатуратори, пакувальні машини і багато іншого.
В асортимент продукції, що випускається нами так само входить виробництво запасних частин (комплектуючих) для машин і ліній нашого виробництва. Для клієнтів з малим бюджетом ми можемо запропонувати обладнання для розливу вживане, ознайомиться з асортиментом обладнання Б/У Ви можете на нашій комісійного майданчику.
У випадку якщо у Вас виникли питання або Ви зацікавлені в нашій пропозиції, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама