Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Львові / Екскурсійна агенція “Емоції”

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Екскурсійна агенція “Емоції”

Екскурсійна агенція “Емоції” пл. Ринок 35, Львів, Львівська область.
+380971103929, +380932861324
Екскурсійна агенція “Емоції” 15 6 0.
Плануючи свій відпочинок у Львові обов’язково виділіть час на екскурсії.
Львів – це місто де близько 2500 тис. пам’яток архітектури, це музей під відкритим небом. Ми пропонуємо незабутні пішохідні екскурсії по Львову та автобусні мандрівки.

Найпопулярніші екскурсії по місту – це Середньовічний Львів, Підземелля Львова, 7 Чудес. Вони залишать Вам багато приємних та незабутніх емоцій. Ви порините в атмосферу середньовіччя та австрійської доби. Побачите найбагатші та найгарніші інтер’єри Оперного театру, Палацу Потоцьких, Шляхетного казино. Мандруючи вузькими вуличками міста насолоджуйтесь його красою та таємничістю. Прогулюючись Львовом обов’язково відвідайте храми та колишні монастирі. Інтер’єри храмів вразять своєю багатою оздобою, різьбою та ліпниною. Наші чудові екскурсоводи познайомлять Вас зі Львовом, його історією та традиціями. Під час екскурсій Ви почуєте багато історій та легенд, про щасливе та нещасливе кохання, про магів та чарівників, які колись тут жили. Ви не залишитесь байдужими до Львова і будете повертатись сюди знову і знову. А ми завжди зайдемо чим Вас здивувати.

Автобусна оглядова екскурсія містом ознайомить з Собором Св. Юра Високим Замком та Личаківським кладовищем. Мандрівка по місту автобусом дозволить охопити значну частину міста та зекономить Ваш час.

Одноденні заміські автобусні тури – прекрасний вибір відпочинку, не тільки для гостей міста, але і для львів’ян. Відпочиваючи в Карпатах Ви побачите прекрасні краєвиди, водоспади та гірські річки. Скуштуєте страви національної кухні та домашні настоянки.

Замки Золотої Підкови та Середньовічна Жовква сподобається величною архітектурою, багатими інтер’єрами і цікавими історіями.

Крехівський монастир, Почаївська Лавра і Купіль Св. Анни – екскурсії по святим місцям. Вони відомі своїми чудотворними іконами, святими та чудесами, які тут відбувались.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама