Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Львові / Львівський Палац Мистецтв

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Львівський Палац Мистецтв

Львівський Палац Мистецтв Коперника 17, Львів, Львівська область.
(032) 261-47-33
Львівський Палац Мистецтв 23 6 0.
Наша місія – бути центром мистецького життя Львова та західного регіону України,

осередком комунікації мистецьких кіл та різних поколінь.

Палац Мистецтв виконує об’єднавчу функцію між різними напрямками та формами мистецтва.

Мистецтво формує світогляд молодого покоління шляхом залучення молоді до проектів, які реалізуються у Львівському Палаці Мистецтв.

Чергове важливе завдання - інтегрувати Палац Мистецтв у міжнародне товариство, що вимагає наступних кроків у цьому напрямку:

1. Організація спільних заходів з метою розширення співпраці із європейськими установами культури за посередництвом представників посольств і консульств різних держав, які підтримують з Україною міжнародні стосунки, а також іноземних та вітчизняних діячів культури.

2. Створення лекторіїв та дискусійних клубів з метою ширшого інформування та обговорення міжнародних та вітчизняних мистецьких подій та процесів.

3. Формування спільно з мистецькими академічними інституціями України каталогу українських авторів та творів, з метою розміщення його на спільному Інтернет – ресурсі.

4. У співпраці із вітчизняними громадськими організаціями систематичне проведення збору інформації щодо мистецьких подій в Україні з метою якнайширшого документування мистецьких подій та інформування про них громадскості.

5. Забезпечення у Львівському Палаці Мистецтв можливості для організації та проведення Інтернет-телемостів для спілкування митців на міжнародному рівні.

6. Сприяння у організації навчань та обміну досвідом між мистецькими закладами світу і України, створення умов для роботи над творчими проектами на базі Палацу Мистецтв.

7. Стабілізація та активізація діяльності заснованого на базі Палацу Мистецтв часопису «A-Z art» про українське мистецтво у декількох мовних версіях.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама