Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Ресто-клуб «Kalaki-Місто»

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Ресто-клуб «Kalaki-Місто»

Ресто-клуб «Kalaki-Місто» пр-т Павла Тичини, 7, Київ, Київська область.
+380966226069
Ресто-клуб «Kalaki-Місто» 38 6 0.
Kalaki-Город - розважальний клуб домашнього формату, що поєднує у собі РЕСТОРАН грузинської та української кухонь, СПОРТ-БАР і КАРАОКЕ. Працює заклад з 12:00 до 05:00, а це означає, що смачно поїсти тут можна навіть вночі. Це місце, де кожен знайде щось особливе для душі.

На верхній терасі знаходиться відкритий мангал, панує затишна і душевна атмосфера, спускаючись вниз, вболівальники гідно оцінять колоритний спорт-бар, де транслюються всі основні спортивні події, пиво ллється рікою, подаються апетитні ковбаски на грилі.

З 21:00 щодня працює окремий зал караоке з сучасною технікою, сценою і звукорежисером. Тут же проводяться банкети на будь-який смак, з різною розважальною програмою; передбачений індивідуальний підхід до кожного гостя. Максимальна кількість посадкових місць у залі караоке - 60.

Меню Kalaki (Калакі) включає автентичні страви грузинської та української кухонь. Інтер'єр закладу поєднує в собі стильне сучасне оформлення та елементи етнічного декору наших народів. У закладі великий вибір різних вин, велика коктейльна карта, димний і ароматний кальян.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама