Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / ГрандГаз

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


ГрандГаз

ГрандГаз провулок Електриків 2, Київ, Київська область.

+380965075009
ГрандГаз 27 6 0.
Все більше й більше автомобілістів монтують газове обладнання (ГБО) на автотранспорт. Така практика давно виправдана: газ економічніше ніж бензин, а експлуатаційні характеристики залишаться незмінними. Поставивши газове обладнання на транспорт і зробивши свій гаманець на порядок тонше, наші клієнти оцінять переваги, які дасть можливість заправки газом. Спочатку мова йде про великий економії, особливо коли потрібно багато їздити.
Монтаж газового обладнання на авто в Києві
«Гранд Газ» встановлює газове обладнання, а також пропонує обслуговування всього обладнання. Тут додатково здійснюються відповідні види сервісних послуг, зокрема діагностика ходової, двигуна і т. д.
Не платити багато за паливо автомобіля – здійснимо в даний час! Одночасно з цим немає потреби довіряти дивним способів, ви в силах застосовувати перевірені методи, такі як газове обладнання. «Гранд Газ» – це злагоджена команда експертів, що роблять роботу чудово.
Чим наша фірма краще інших?
Ми ставимо газ на авто, це не безкоштовна послуга. Проте дохід для нас – це не мета. Оскільки найголовніше – досягнутий результат. Це полягає в статистиці, відповідно до якої, більше 70% замовників повертаються за черговий послугою і радять нас своїм друзям.
Встановлення ГБО в Києві сьогодні пропонується величезною кількістю фірм, «Гранд Газ» поки що лише на шляху до верхівки цього сегмента. При всьому цьому ми твердо дотримуємося наміченої мети, пропонуючи споживачу:
- оперативний сервіс;
- високий професіоналізм;
- конкурентоспроможні розцінки;
- економію.
Ми встановлюємо сучасне газове обладнання і готові надати гарантію на виконані роботи. Ми – компанія, яка дорожить репутацією, і це стало гарантією переконаності наших замовників у відмінному результаті.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама