Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства в Києві / Технології Мереж ТОВ

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Технології Мереж ТОВ

Технології Мереж ТОВ вул. Старосільська - 1К, Київ, Київська область.

+38 (044) 221-01-80
Технології Мереж ТОВ 31 6 0.
Компанія «Технології Мереж» була заснована в 2006 році. Основний її діяльністю стала роздрібна торгівля мережевим обладнанням. У зв'язку з бурхливим розвитком IT індустрії в Україні пріоритетним напрямком стали оптові поставки обладнання для побудови мереж, в тому числі і власних торгових марок компанії (3K, Larex, Sofetec, Lankore, Hortex)

Протягом 10 років компанія «Технології Мереж» постійно розвивалася, поповнюючи географію клієнтів, нарощуючи сервісний напрям, брендовий портфель і асортимент обладнання.

Сьогодні «Технології Мереж» - це команда професіоналів! Ми завжди ставимо перед собою самі амбітні цілі і знаходимо шляхи для їх здійснення. Філософія роботи компанії - досягнення запланованого результату, як для себе, так і для клієнтів і партнерів.

За роки роботи ми встигли міцно зміцнитися на ринку України, завести довгострокові ділові відносини з виробниками, завоювавши бездоганну репутацію надійного постачальника і партнера по бізнесу.

Якщо перед Вами постало завдання максимально вигідно і зручно придбати волоконно-оптичний кабель, мережеве обладнання, виту пару, Wi-Fi обладнання, наші фахівці завжди з радістю допоможуть Вам зробити правильний вибір.

Співпраця з компанією «Технології Мереж» дозволить Вам отримати стабільного і перевіреного постачальника мережевого устаткування, що, безумовно, підвищить ефективність Вашого бізнесу.

Специфіка роботи нашої компанії полягає в тому, щоб надати клієнту професійну консультацію при підборі обладнання, забезпечити вигідні цінові пропозиції, надати післяпродажне обслуговування, гарантувати сервіс і ремонт.

У нас не буває невирішених завдань! Якісне обслуговування, якісний товар - якісні ділові стосунки!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама