Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Дніпрі / СОПТАЙМ

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Компанія «СОПТАЙМ» здійснює плазмову різку металу, токарні, свердлильні, фрезерні, зварювальні роботи. Добре оснащена база, металообробне обладнання, професіоналізм співробітників і високий рівень відповідальності є гарантами якісного виконання робіт різних напрямків.
Токарська обробка металу на замовлення
Механічна обробка металу здійснюється на сучасних верстатах, оснащених різними оснащеннями Свердла, різцями, фрезами, розгортки, плашками, зенкерами і іншими Ріжучий інструмент, за допомогою яких заготівлях і штучними деталей надаються Відповідні форми, розміри і шорсткість поверхні.
Переміщення ріжучого інструменту у верстатах відбувається в поздовжньому і поперечному напрямках, крім цього різець встановлюється під певним кутом, що дозволяє виточувати деталі складної геометрії.
До основних видів робіт на токарних верстатах відносяться:
• обробка всіх поверхонь деталі (внутрішніх, зовнішніх, циліндричних, торцевих, конічних, фасонних)
• нарізкарізьблення внутрішньої і зовнішньої;
• виточування канавок і пазів різних розмірів;
• розгортка, свердління і зенкування;
• нарізка заготовок для майбутніх деталей;
• заточка уступів і торців.
У нашій компанії на токарних верстатах працюють досвідчені і висококваліфіковані фахівці. Звертайтеся до нас, оформляйте заявки і уточнюйте умови виконання замовлення.
розміри деталей
Максимальні розміри заготовок: довжина до 1000 мм, діаметр - 200 (400) мм

складність замовлення
Фахівці виконують токарні роботи будь-якої складності і строго дотримуються допустиму межу розмірів заготовки або деталі.

Плазмова різка металу
При різанні металів або виготовленні деталей велике значення мають ефективність використовуваних технологій і економічні показники виробництва. Плазмова різка - і технологія розділового різання, яка дозволяє швидко і точно виконати найскладнішу задачу по обробці металу.
СОПТАЙМ пропонує плазмове різання:
- вуглецевої сталі товщиною від 2 до 50 мм;
- корозійно-стійкої сталі (нержавійка)
- алюмінієвих сплавів;
- сплавів на основі міді;
- алюмінію та інших металевих листів.

Вимоги до файлів креслень: Креслення, що подаються в роботу, повинні бути виконані, в одному шарі, масштаб 1: 1, формат. dxf, .dwg, cdw. Бажано товщину і кількість вказувати в назві файлу (наприклад, «s4Пластіна опорная32шт.cdw»). У разі якщо креслення дані в роботу в іншому вигляді - робота з виготовлення креслень оплачується окремо (оплата договірна). Максимальні габарити листа - 1500х3000мм
Максимальна товщина листа 50мм (вуглецева сталь), 50мм (нержавейка), 38мм (алюміній).

Можна звертатися в Viber, електронною поштою або за номером телефону.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама