Регистрация Вход
Каталог підприємств / Підприємства у Дніпрі / Poplavok Music Hall

Компанії Додати підприємство
Що? Де?


Poplavok Music Hall

Poplavok Music Hall вул. Січеславска Набережна, 7, Дніпро, Дніпропетровська область.

+380960967878, +380660667878
Poplavok Music Hall 30 6 0.
Не дарма кажуть, що якість перевіряється часом.Ресторан «Поплавок» радує жителів і гостей Дніпропетровська з 1976 року.

Це чудо архітектури було подаровано городянам у день святкування 200-річчя міста Дніпропетровська. Його особливість — розташування прямо на воді, завдяки чому ресторан був і залишається єдиним закладом міста, звідки видно обидва береги Дніпра.

У 2014 році «Поплавок» модернізувався: в його інтер'єрі з'явилися нові цікаві деталі, що забезпечують затишну атмосферу, сучасна техніка, яка задовольняє всі примхи гостей, нове меню, було залучено гурманів. Тепер перший поверх закладу — це стильний і вишуканий ресторан. А другий поверх — це просторий зал для урочистостей, з класичним інтер'єром, в якому проводяться весілля, корпоративи, особисті свята до 120 гостей, а також концерти і вечірки до 300 глядачів. Тепер цей заклад без перебільшення стало справжньою родзинкою набережній і пам'яткою міста!

Міцний бетонний міст, що веде до входу ресторану, і річна мальовнича веранда, обвідна ресторан з боку річки, надають особливу романтичність цього місця. Тому «Поплавок» часто обирають місцем для виняткових моментів: видовищною весільної церемонії, теплої зустрічі з друзями, романтичного побачення з кращим видом на місто... Всім цим стоїть насолодитися. Чекаємо на вас!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Знайшли помилку? Перетягніть значок на карті.
Реклама