Регистрация Вход
Каталог предприятий / Предприятия Киев / ВЕСТНИК ПРЕДПРИНИМАТЕЛЯ УКРАИНЫ

Компании Отзывы Статьи Эксперты Добавить предприятие
Что? Где?


ВЕСТНИК ПРЕДПРИНИМАТЕЛЯ УКРАИНЫ

ВЕСТНИК ПРЕДПРИНИМАТЕЛЯ УКРАИНЫ пл. Бессарабская, 2, Киев, Киевская область.

+380665910969, +380980127569, +38044 223-85-69
ВЕСТНИК ПРЕДПРИНИМАТЕЛЯ УКРАИНЫ 6.0000 6 3.
Lina0605 (4 Октября 2015)
Рекомендую!!!!Самая лучшая реклама!!!Журнал рулит!!!!Все нравится.Я сотрудник журнала.Работа-мечта.В месяц получаю 15000 гривен.
Lina0605 (4 Октября 2015)
Журнал "Вісник підприємця України" - журнал для міжнародних лідерів.
Бути рекламодавцем журналу "Вісник підприємця України" - це:
- потрапити на стіл найвпливовішим людям і важкодосяжним світового рівня;
- увійти в число найбільш статусних компаній в Україні і за кордоном;
- вписати свій бренд в контекст світової історії підприємництва.
Читачі журналу "Вісник підприємця України" - власники бізнесу, підприємці, олігархи. Бізнес-лідери приймають рішення і мають кошти для інвестицій.
Місія журналу "Вісник підприємця України" полягає в тому, щоб представляти своїм читачам інформацію знання та інструменти для досягнення успіху.

У цьому випуску журналу "Вісник підприємця України" планується висвітлити роботу найбільш перспективних підприємств та їх керівників, а також представників науки, медицини, культури і політики світового масштабу. Пропонуємо Вам взяти участь у даному проекті журналу "Вісник підприємця України". Сподіваємося, що нам вдасться зробити ексклюзивне інтерв'ю з Вами, і можливо, воно стане самим яскравим у номері журналу "Вісник підприємця України".

На сторінках нашого журналу "Вісник підприємця України" ми друкуємо інтерв'ю з різними людьми, об'єднує їх завжди один критерій – успішність і професіоналізм. Інтерв'ю журналу "Вісник підприємця України" виходять цікаві, актуальні.

Згідно з рішенням редакційної ради, в цьому номері нашого журналу "Вісник підприємця України" планується відобразити діяльність найбільш успішно розвиваються підприємств і організацій. А також – за галузевою ознакою – надати журнальні сторінки журналу "Вісник підприємця України" для інтерв'ю з першими керівниками промислових підприємств, представниками середніх і великих бізнес-структур, яскравими і успішними представниками органів влади, діячами науки і освіти.

Журнал "Вісник підприємця України" за цей час став одним з найкращих всеукраїнських іміджевих видань. Основне наповнення журналу "Вісник підприємця України" – інтерв'ю з першими керівниками промислових підприємств, представниками середніх і великих бізнес-структур, яскравими і успішними представниками органів влади, діячами науки і освіти. Так само популярні такі жанри, як нарис, есе, репортаж.
Lina0605 (4 Октября 2015)
Рекомендую!!!Сотрудничаем с журналом.Я сама с Канады.Журнал представлен во всех деловых кругах.Маркетинг у них обалденный.
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Нашли ошибку? Перетащите значок на карте.
Реклама