Регистрация Вход
Каталог предприятий / Предприятия Киев / Wonder Kids

Компании Отзывы Статьи Эксперты Добавить предприятие
Что? Где?


Wonder Kids

Wonder Kids ул. Фрометовская, 2, корпус 16, Киев, Киевская область.
+38 (097) 227-19-85
Wonder Kids 5.0000 6 6.
Melnik_Yana (14 Января 2021)
Дякую WonderKids за допомогу у вихованні дитини. Бачу, що він багато чого навчається тут і не шкодую, що надала перевагу приватній освіті, починаючи навіть з основи основ, дитячого садочка.
UlyanaAngelyuk (23 Июля 2021)
Мені подобається з якою увагою тут ставляться до діточок, групки невеликі, приміщення відремонтовані, харчування ніби в ресторані. Дійсно крутий садочок.
Natalia_Kryleva (10 Августа 2022)
Душа радіє, коли мала повертається після садочка із сяючою посмішкою і новим малюночком. Така щаслива, заряджена і весела. Дуже раді, що віддали дитину в правильний садочок :)
berezolha (3 Августа 2023)
Мы – переселенцы с Мелитополя. В Киеве, видать, надолго. Искали для ребенка хороший сад, чтобы социализировался да и работать самим можно было спокойно. Соседи, спасибо им большое, посоветовали обратить внимание на Wonderkids. Познакомились с директором, пришли на экскурсию. Все понравилось. Ребенок потихоньку привыкает.
???? (16 Ноября 2023)
Дитина ходить в садочок два роки, а це вже четвертий садочок і дуже сподіваюся, що вже тут ми до школи. Дуже класна атмосфера, сучасний підхід, все інноваційно, комфортно, турботливо.
???????? (20 Марта 2024)
Всем советую Wonder Kids, чудесный садик. Ребенок у меня слегка балованный, но здесь и психолог, и методист, и даже логопед: внимания деткам предостаточно. Поэтому рекомендую!
Написать отзыв (необходимо войти на сайт, также Вы можете войти используя: Google Вконтакте Twitter )
Реклама